Program til kickoff

Et kickoff bruges til at skyde noget nyt i gang eller som motivator for at fortsætte det gode arbejde. Måske står I over for implementering af nye strategier, systemer, procedurer, produkter eller på anden vis en forandring, der berører mange eller alle? At komme godt fra start har afgørende betydning for at nå de opsatte mål.

 

For os er et kickoff altid en skræddersyet løsning. Sammen planlægger vi dagen, så den matcher jeres mål, medarbejdere og strategi for fremtiden. Et kickoff kan vare en halv dag, en hel dag eller forløbe over to dage. Uanset jeres udgangspunkt byder vi ind med værktøjer til at skabe forståelse, engagement og handling bag ordene.

 

Programforslag til kickoff

Kl. 09.00-11.30 Internt møde/præsentation ved ledelsen (strategi/mål/2019)
Kl. 11.30-12.30 Frokost
Kl. 12.30-15.30 Involvering og oplevelse – Lær strategien at kende
Kl. 15.30-16.30 Opsamling på dagen med lærings- og actionpunkter 

 

Lær strategien at kende

Første del kan vi være behjælpelige med, hvis I ønsker en anderledes præsentation, øvelser der bekræfter budskabet osv. Ellers anbefaler vi at I selv er i fokus her og præsenterer strategi, historik og eventuelle nye tilføjelser med egne ord.

Efter en god frokost skal præsentationen erfares og opleves i praksis. Her er vi behjælpelige med det komplette set-up og skræddersyr dagen efter jeres mål og strategi. Vores konsulenter sikrer bevægelse i krop og hoved så alle vigtige buskaber bringes i spil på en måde så ALLE husker dem og ved, hvad der skal ske når I, dagen efter er tilbage på arbejdet og klar til at implementere kickoffet's mange guldkorn. 

 

Aktiviteter der understreger og bevæger

Et kickoff kan vare en halv eller en hel dag, og uanset jeres udgangspunkt byder vi ind med værktøjer til at skabe forståelse, engagement og handling bag ledelsens ord. Aktiviteterne understreger budskaberne og giver dem mening.

Afhængig af jeres fokus, kan jeres kickoff f.eks. tage udgangspunkt i én af nedenstående aktiviteter.

In the Zone – Få praktisk erfaring i at tænke som én enhed, ét team og én samlet virksomhed i et energisk business spil

GPS Adventure – Kommunikation og samarbejde i en kompleks hverdag. Kommunikation over afstand med skræddersyede spørgsmål og øvelser baseret på jeres strategi. 

Lego Serious Play – Refleksion og dialog gennem kreativitet og nytænkning 

 

Få et gratis oplæg på jeres kickoff

Vi vil glæde os til at hjælpe jer med årets bedste fællesmøde og starten på andet halvår! Kontakt os for uforpligtende rådgivning og få et gratis oplæg på lige netop jeres dag: 70 77 00 77 / info@coastzone.dk.

Jeres program for dagen ramte mere end bare plet. I er ikke bare hamrende professionelle, men også hjælpsomme, super søde og imødekommende ved enhver henvendelse. Jeg har oplevet hele forløbet som professionelt helt fra jeg kontaktede jer første gang og beskrev mine idéer og tanker til selve afviklingen af dagen. Hele arrangementet var gennemsyret af verdensklasse logistik og en helt utrolig hands-on på ALT.
- Lisbeth Skrædderdal , Nordea Liv & Pension

Simon Rønlev, CEO, CoastZone

Simon Rønlev

Business Development Manager

28 24 55 26

Kontakt os og lad os hjælpe

70 77 00 77 / info@coastzone.dk

Kontakt CoastZone