Fælles oplevelser til årets julefrokost

Julesteg, sild og snaps -Ingredienser som for mange hører til den traditionelle danske julefrokost. En fast tradition, hvor familie, venner og kollegaer samles for at fejre året der gik og ønske hinanden glædelig jul.

Udover at nyde den gode mad og det gode selskab er julefrokosten også en god lejlighed til at skabe gode fælles oplevelser en dag hvor alle alligevel er samlet. Hos CoastZone ser vi en stigende forespørgsel på "ryste sammen aktivitet" inden julefrokosten. Derfor udbyder vi i år et konkurrencespækket jule teambuilding forløb med udgangspunkt i det populære Brain Game

 

Kreativitet, logiske gåder og meget mere

Der er garanti for et godt grin, god stemning og intens konkurrence når I møder en lang række sjove aktiviteter, teamøvelser og udfordringer i indendørs rammer. Ingen omklædning eller fysiske udfoldelser. 

Opgaverne spænder bredt og rammer alle intelligenser. I får brug for alles kompetencer i kampen om at blive aftenens vinderhold! Samarbejd om at løse den kreative rebus, grib iPad’en som viser dansen i skal imitere og løs hurtigst muligt den næste gåde som venter jer.

Start jeres julefrokost med 1-2 timers energisk konkurrence og teambuilding inden aftenens middag og fest. Alle kan være med uanset alder og interesse. Jule Brain Game kan gennemføres hvor og når som helst. Enten hos jer eller hos en af vores samarbejdspartnere

Vi glæder os til at give jer den bedste start på aftenens julefrokost!

 

Kontakt os på 70 77 00 77 eller info@coastzone.dk

Martin Lotzkat

Account Manager

41 61 11 11