Guide: 6 sjove aktiviteter til julefrokosten

Julefrokostens fokus på glæde og samvær gør det oplagt at forene begivenheden med underholdende aktiviteter, der sætter fællesskabet i fokus og gør julefrokosten til en garanteret succes! Nedenfor har vi samlet en række aktiviteter á 1-2 timers varighed, der aktiverer og involverer alle gæster. Med højt humør og sjov konkurrence er en fælles aktivitet den perfekte start på julehyggen eller ideel som stemningsskaber i løbet af aftenen. 

Value cannot be null. Parameter name: source

Christmas Game

Tag nissehuen på og udfold jeres forskelligheder! Med De 9 Intelligenser som afsæt forenes teamwork og personlig intelligens i sjove juleopgaver: Er du logisk, visuel, naturalistisk, sproglig, filosofisk, musisk, kropslig, inter- eller intrapersonel?

Holiday Quiz

Byd spilleglæde og teamdynamik velkommen ved bordet med en underholdende julequiz. I små teams samles I omkring en tablet, hvor sjove juleopgaver skruer op for snakken og konkurrencen. Bliv klogere på højtiden og teamets mange skjulte talenter.

Rush Hour

Bliv bidt af stemningen i dette 1:1 brætspil og kast samarbejde og teamånd i puljen! Som brikker i spillet skal I finde logikken i at flytte teamet rundt på 40 forskellige levels. Det gælder om at holde hovedet koldt og være tro mod de aftalte roller…

Let's Dance

Start festen med mærkbar energi! En professionel danseinstruktør med et fantastisk drive tager jer i hånden og skaber en glad og levende time. Uanset tempo og stil er der plads til det hele - både fodfejl og fejltrin. Jeres fællesskab udfoldes for fuld musik!

Byg et peberkagehus

Ved første øjekast kan det synes som en simpel opgave at bygge et peberkagehus, men det kræver både samarbejde, koncentration og fingersnilde at få huset til at stå knivskarpt. Oplev nye sider af hinanden, og lad hyggen sprede sig med en klassisk juleaktivitet!

Chokolade-workshop

Udfold jeres kreativitet og lav julens bedste chokolade! Selvforkælelse og hyggeligt samvær er omdrejningspunktet. Alt efter temperament kan I f.eks. bruge chokoladen til jeres dessert eller gøre det til en konkurrence med kåring af både skønne og skæve kreationer.

Ekstra feststemning

Skal jeres julefrokost have et ekstra festligt strejf, har vi også forslag til dette:

  • Varm op med Cocktail Class - lav perfekte cocktails med en professionel bartender
  • Lej en fotonaut - forevig festen med skøre og sjove stemningsbilleder
  • Standup og musik - bliv underholdt af en komiker eller grebet af god musik
  • Temafest - giv den traditionelle julefrokost et anderledes twist

Se priser for udvalgte aktiviteter og læs mere om julefrokost med CoastZone.

Object reference not set to an instance of an object.