EY Entrepreneur Of The Year 2018

Dagen startede med en glædelig nyhed, da der landede en mail i inboxen med beskeden om, at CoastZone er blandt de mest vækstskabende virksomheder i Danmark, og derfor er med i opløbet om at blive EY Entrepreneur Of The Year 2018.

Simon Rønlev, CEO, CoastZone

Jeg kom ud af kontoret med hænderne over hovedet, da jeg havde modtaget beskeden om, at vi er nomineret til EY Entrepreneur Of The Year. Konkurrencen har fokus på mange af de ting, vi hver dag gør os umage for at udleve, udvikle og viderebringe til kunder, samarbejdspartnere og erhvervslivet. Derfor ser jeg det som en kæmpe anerkendelse af vores arbejde, og jeg er meget stolt på hele teamets vegne!
- Simon Rønlev, CEO & Partner, CoastZone

Anerkendelse af innovation og vækst

På verdensplan involverer den internationalt anerkendte vækstskaberkonkurrence 53 lande. I Danmark har konkurrencen fundet sted i mere end 20 år. Formålet er at sætte fokus på entrepreneurship og evnen til at skabe vækst som virksomhed. Ikke kun økonomisk vækst, men også i form af samfundsmæssigt engagement og måde at drive virksomhed på. I udvælgelsen lægges der derfor stor vægt på virksomhedens rolle, værdier og ledelse.

EY Entrepreneur Of The Year, Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, er en hyldest til de kvinder og mænd, der opbygger og driver succesfulde, ekspanderende og dynamiske virksomheder. Vi fejrer deres succes og deres bidrag til vores samfund.
- EY Entrepreneur Of The Year 2018,

CoastZone er én ud af seks finalister i regionen, og herfra kåres én vinder som går videre til landsfinalen den 29. november. Vinderen herfra repræsenterer Danmark ved den internationale finale, EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco i juni 2019. 

Simon Rønlev, CEO, CoastZone

Simon Rønlev

Business Development Manager

28 24 55 26

Object reference not set to an instance of an object.