Et kickoff der skaber engagement

Kickoff hos Fresenius Kabi

Den danske del af medicinal- og medicokoncernen Fresenius Kabi har siden 2008 fået hjælp af os til at give deres møder, herunder det årlige kickoff ekstra energi. 

Målet med Fresenius Kabi's kickoff har været at lade medarbejderne forstå og lære den fastsatte strategi for året. Dette med ekstern facilitering fra start til slut, inklusiv praktiske aktiviteter og hands-on oplevelser i forhold til strategien.

"De praktiske aktiviteter har strakt sig lige fra at arbejde med glasmosaik over cykling, sejlads i havkajak, GPS-løb med live tracking, træklatring og kørsel i gokart til hjernetrim og sejlads i hurtiggående ribbåde.

Der er stor forskel på medarbejdernes ønsker og baggrunde. Derfor er det vigtigt, at de udfordres i forhold til deres niveau. Samtidig er det vigtigt, at alle hele tiden føler sig trygge. Det er jo ikke alle medarbejdere og ledere, der er superatleter eller gider at kravle i træer".

-Liv Kvaale, General Manager, Fresenius Kabi

Liv Kvale om flerårigt samarbejde med CoastZone

Liv Kvaale, General Manager i Fresenius Kabi fortæller desuden følgende om samarbejdet med CoastZone: 

"Resultaterne ved at bruge en ekstern partner har været overordentlig positive, både når de har været en lille gruppe på blot fem personer og en stor gruppe på måske 70.

Holdet fra CoastZone har hver gang oversteget mine forventninger. De har leveret varen lidt mere hver eneste gang, og de har samtidig udviklet sig fra gang til gang. De lytter til vores ideer, ser problemstillingerne og vender tilbage med noget nyt." 


"Der er stor forskel på medarbejdernes ønsker og baggrunde. Derfor er det vigtigt, at de udfordres i forhold til deres niveau. Samtidig er det vigtigt, at alle hele tiden føler sig trygge.

Det er jo ikke alle medarbejdere og ledere, der er superatleter eller gider at kravle i træer. Så CoastZone tilpasser aktiviteterne. Hos os følger vi op på møderne og aktiviteterne, så målene fra kick off’et ikke er glemt, når man har forladt mødet."

 

Hvordan skal jeres kickoff være?

At forandre med succes afhænger i høj grad af jeres sammenhold, både på ledelsesplan, i den enkelte afdeling og i det enkelte team. Et kickoff handler om at skabe tryghed og lade medarbejderne opleve ledelsens tanker. Netop derfor er såvel planlægning, afvikling og opfølgning afgørende til et kick off.

Som Danmarks største udbyder af teambuilding tilbyder vi rådgivning og sparring på jeres agenda. Vi sikrer et praksisnært fokus samt gennemgående facilitering af dagen(e). 

 

Kontakt os og hør mere: 70 71 82 84, info@coastzone.dk