Ansigt til ansigt med CoastZone

I denne uge fortsætter vi med præsentationen af vores medarbejdere, som hver især spiller en vigtig rolle i CoastZone. I sidste uge præsenterede vi vores nye Event Manager, Malene, mens vi i denne uge flytter fokus over på produktionen og introducerer jer for to af vores Team Training Managers, Sune Stüker Hansen og Henrik Hjørnevik. Som afviklere på vores arrangementer er de CoastZones ansigt udadtil og skaber dagligt succesoplevelser for vores kunder.

 

Konceptudvikler og instruktøransvarlig

Uanset om Sune er afvikler på et arrangement eller ej, har han med garanti haft en finger med i spillet. Han har nemlig en ledende rolle i udviklingen af nye koncepter og samarbejdsøvelser. Desuden er han ansvarlig for uddannelse og koordinering af vores dedikerede freelanceinstruktører, som er med til at afvikle de over 600 arrangementer, vi årligt afholder. Freelancestaben er således en af vores vigtigste ressourcer, og Sune har selv været en del af flokken, inden han fik rollen som Team Training Manager.

- Det, der gør CoastZone så speciel, er vores evne til at møde folk i øjenhøjde og strikke et forløb sammen, hvor alle går derfra med et værdifuldt udbytte. Vi gør tingene håndgribelige og sørger for at belyse ”why” for de enkelte, siger Sune om CoastZone.

Sune er uddannet Cand.merc. i Styring og Ledelse ved SDU, og hans erfaringer inden for dette felt bruger han dermed flittigt som Team Training Manager.

 

Motiverende manager

Som Team Training Manager er det Henriks ansvar, at vores kunder får det optimale ud af den tid, de investerer i deres medarbejdere, så de bliver et stærkere team. På selve arrangementsdagen guider han kursisterne sikkert igennem aktiviteterne, motiverer dem til at yde deres bedste og viser vej til nyt potentiale.

- Vi giver vores kunder gode oplevelser og flytter dem i forhold til deres indstilling til samarbejde og motivationen til at gøre hinanden gode, siger Henrik.

I sit arbejde trækker Henrik i høj grad på sin baggrund fra Idræt på Syddansk Universitet, hvor hans primære fokus netop var teamudvikling og præstationsoptimering. I 2012 startede han som freelanceinstruktør hos os og blev efterfølgende fastansat i 2015. Om hverdagen hos CoastZone fortæller Henrik:

- Det er skønt at arbejde i en virksomhed, der summer af energi, og hvor man dagligt bliver udfordret. Vi bruger vores egen medicin og arbejder konstant på at blive bedre internt, så vi ikke stopper med at udvikle os.

Henrik og Sune er blot to ud af en håndfuld værdifulde produktionsfolk, som vi vil præsentere løbende. I næste uge kan du møde to lige så vigtige personer i administrationen - nemlig vores Data Manager og vores Project Coordinator.