20 års jubilæum med Miralix

20 år i telebranchen skal fejres og hvorfor ikke gøre det med manér? Læs her, hvordan Miralix valgte at fejre deres 20 års jubilæum med CoastZone ved roret. Måske får I også lyst til at bruge os til jeres næste personale arrangement.

 

Bagrunden for arrangementet

Miralix ønskede at fejre deres 20 års jubilæum med manér. De havde brug for et setup som både kunne styrke deres relationer på tværs af afdelingerne og som skulle ende ud i en kæmpe fest, hvor følelsen af at være del af noget stort rigtigt kunne mærkes og forventningerne til de næste 20 år kunne deles.

 

Fangeflugt, Madteambuilding og Gallafest

Hvordan fejres et 20 års jubilæum på bedste vis? Efter afklarende møder og gode snakke mellem Miralix og CoatZone faldt beslutningen på Fangeflugt, mad teambuilding og et brag af en fest.

Det hele startede med Fangeflugten fra Fængslet i Horsens, hvor der fra start var masser af energi og engagement fra medarbejderne i Miralix.

Den efterfølgende del af jubilæet foregik i CoastZone Performance Center i Tørring nær Vejle, hvor der var lagt op til madteambuilding og stor gallafest. Vores store møde- og fest lokale ’Værkstedet’ var til dagens formål klargjort med stationer, opstillede borde, dansegulv og musikscene.

Jesper Christiansen fra CoastZone havde fra start et godt indblik i hvad vi som virksomhed havde brug for og hvad der passede lige netop vores personalegrupper. Vi var yderst tilfredse med resultatet og vil på det varmeste anbefale CoastZone til andre virksomheder.
- Preben Kirkeby , Adm. direktør , Miralix

Under mad teambuildingen blev de 58 medarbejdere + partnere opdelt i fire hold, et til hver ret; forret, hovedret og dessert, det fjerde hold til bordækning. De skulle i løbet af de tre timer, dække et flot gallabord og skabe en lækker gallamiddag. Alt sammen under kyndig vejledning fra professionelle kokke. Der blev grinet, hygget, nydt god vin og i fællesskab skabt en lækker middag, som blev nydt med stor tilfredshed.

Arrangementet levede fuldt ud op til vores forventninger; vi fik et 20 års jubilæum vi aldrig glemmer og som vi stadig snakker om. Vi snakker om at bryde ud af Fængslet og hvordan vi satte os til bords med følelsen af en gennemført dag med CoastZone. Vi griner sammen i fællesskab nu og det er vigtigt i en travl hverdag.
- Preben Kirkeby , Adm. direktør , Miralix

Om mad teambuilding i CoastZone Performancer Center

Mad teambuilding er et af vores nyeste koncepter. Her skal deltagerne sammen skabe et gastronomisk velsmagende måltid indenfor 3 timer. Hertil kommer selve middagen og evt. fest. Vi stiller professionelle kokke til rådighed, som guider deltagerne gennem forløbet og præsenterer en velsammensat menu, som gør totaloplevelsen fantastisk.

Forløbet kan koordineres, så vi ind mellem madlavningen udfordrer deltagerne i diverse samarbejdsøvelser, for fx at indtjene ingredienser eller pynt. Ligeledes er der rig mulighed for at fokusere på den gastronomiske oplevelse og således få nye ideer og inspiration af de kyndige kokke til nye retter og nye måder at tænke og agere i køkkenet.

Martin Lotzkat, Account Manager, CoastZone

Martin Lotzkat

Account Manager

41 61 11 11