Årets bedste teambuildingleverandør 2017!

Et år er gået siden sidste Award show og kåring.

I hverdagen tænker vi ikke over, at vi er kåret Danmarks bedste leverandør af teambuilding. Vi arbejder med det vi synes giver mening og er sjovt! Når vi minder hinanden om, at vi ér Danmarks bedste, så gibber det i vores røde hjerter. Fordi vi alle brænder for CoastZone og den forskel vi gør i erhvervslivet.

Vi har en passion for mennesker og et helhjertet ønske om, at gøre alt hvad vi kan for at skabe de bedste succesoplevelser for vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi havde alle troen på, at vi havde gjort vores bedste året igennem, og dermed forhåbentlig kunne leve op til titlen i 2016 og generhverve den i 2017. Vi mødte talstærkt op til dette års møde og eventmesse. Spændingen steg, da de nominerede blev nævnt og jubelråb fra salen udløstes undervejs. Det var med stolthed og glæde, da Michael Carrøe, som var årets konferencier, udråbte vinderen af årets bedste teambuildingleverandør, for andet år i træk; CoastZone!

 

Awardshow med klapsalver og knus

Michael Carrøe lagde også mærke til CoastZone, da vi, alle mand til stede, sammen gik på scenen, for at modtage prisen med brede smil og røde trøjer. Knus skulle der selvfølgelig også til inden vi gik af scenen, da vi kom ned, og i øvrigt alle dage herefter.

Hvis du ikke kender CoastZones kultur og den røde ånd, skulle du komme forbi et af vores kontorer en dag, eller møde os på anden vis. Den røde ånd er vores kultur og måden vi gør tingene på. Den ligger dybt og naturligt i os alle og er med til, at vi kan lykkes med kåringer som denne. 

Award uddelingen fandt sted til årets møde og event messe i Bella Center. Til messen kåres møde og eventbranchens bedste leverandører inden for otte kategorier. I år var der indgivet mere end 2000 nomineringsindstillinger til de 8 awardkategorier, så vi føler os meget beærede over at have vundet. 

 

Om kåringen siger juryen: 

 "De har fingeren på pulsen, er enormt flinke og helt nede på jorden. De forklarer hvorfor, hvordan og hvad man skal have ud af det. Deres energiniveau er smittende og tiltalende." 

"De har en fantastisk evne til at sætte sig ind i  kundens behov og skræddersy herefter. Alt er muligt..."

"De har et godt tag på deltagerne og fanger deltagerne på det niveau som de er på, så alle kan være med og samtidig bliver flyttet."

 

Mange tak til alle kunder, samarbejdspartnere og netværk! 

Simon Rønlev, CEO, CoastZone

Simon Rønlev

Business Development Manager

28 24 55 26

Object reference not set to an instance of an object.