Succesfuld start på året

2016 var et ægte award år for CoastZone. Derfor er det med stor glæde og brede smil, at vi i dag fik beskeden om, at alle vores skønne kunder og samarbejdspartnere igen har nomineret os til:

 

Årets bedste teambuilding leverandør 2017

 

Award uddelingen finder sted til årets møde og event messe arrangeret af Kursuslex. Her kåres møde og eventbranchens bedste udøvere inden for otte kategorier. Der er indgivet mere end 2000 nomineringsindstillinger til de i alt 8 awardkategorier, så vi føler os meget beærede og stolte af at være en af de tre nominerede i kategorien Årets bedste teambuildingleverandør. Du kan stemme på os via dette link.

 

Messen finder sted den 1-2. marts i Bella centeret i København. Der er gratis indgang, så vi håber at se en masse kunder og samarbejdspartnere til de altid hyggelige og sjove dage. Awardshowet finder sted om aftenen den 1. marts med Michel Carøe som vært. Det er fjerde gang, at Kursuslex afholder Skandinaviens største møde og eventmesse. 

Vi bryster os stadig af tiltlen som Årets bedste teambuildingleverandør 2016 og håber på alle måder, at genvinde titlen i 2017, hvor vi har et væld af spændende projekter og nye teambuilding udbud på plakaten. Læs mere om vores oplevelse fra sidste års messe her

 

Mange tak for nomineringen til alle! Vi lover at leve op til den! Har du lyst til at være med til at afgøre kåringen, kan du gøre det her.

Simon Rønlev, CEO, CoastZone

Simon Rønlev

Business Development Manager

28 24 55 26

Object reference not set to an instance of an object.