Teambuilding under og efter COVID-19

Vi hjælper dig og dit team under og efter COVID-19

Der er ingen tvivl om, at COVID-19 har medført store forandringer for virksomheder og medarbejdere landet over. Nogle har oplevet afskedigelser, andre har modsat haft fremgang, og mange har ”bare” været adskilt rigtig længe.

Uanset hvor I står, skal I videre sammen som team. Behovet for at være fysisk sammen og se hinanden i øjnene har sjældent været større.

 

Saml trygt dit team

Behovet for socialt samvær er stort. Den slags samvær som ikke involverer en online mødeplatform. Men måske er du usikker på, hvordan det skal foregå i praksis? Hvordan du skaber et arrangement, som lever op til myndighedernes retningslinjer, og hvor medarbejderne føler sig trygge ved at deltage.

Én ting er de sikkerhedsmæssige foranstaltninger og logistiske forhold. Én anden ting er at få skabt et arrangement, som taler ind i den nye virkelighed, du og dit team befinder jer i oven på den seneste tids forandringer. Måske trænger I bare til at have det sjovt sammen og dyrke det fællesskab, som har været sat på pause så længe. Måske har I brug for at genfinde det faglige fokus og få samarbejdet op i gear igen. Måske en kombination, hvor fællesskab og faglighed går hånd i hånd.

Vi er kun et opkald væk og lytter hellere end gerne til jeres behov og udfordringer, så vi kan skabe det arrangement, som gør en forskel i jeres nye hverdag. Du kan også starte med at lade dig inspirere af vores 8 konkrete indsatser nedenfor, der alle er tilpasset den usædvanlige situation.

Hvad har du og dit team mest brug for?

Arrangement i trygge rammer

Vi samarbejder med landets førende hoteller og konference venues, så uanset hvor du befinder dig, er der trygge rammer inden for rækkevidde. Se f.eks. dette udpluk af samarbejdspartnere, og find inspiration i vores konkrete COVID-19-mødeløsning på FÆNGSLET. Ønsker I at afholde arrangementet på egen matrikel, eller har du selv forslag til lokation, hjælper vi selvfølgelig stadig med det praktiske. For når der er styr på det, kan fællesskab og faglighed få plads.

Din og dit teams sikkerhed er som altid vores 1. prioritet på arrangementer, og med den nuværende smittefare har vi naturligvis udvidet vores sikkerhed på alle områder. F.eks. sørger vi for, at alle arbejder i små teams med god plads omkring sig – primært udendørs og ellers indenfor i store møderum med god afstand mellem borde og stole. Og vi desinficerer selvfølgelig arrangementsmateriale, så alle overflader er smittefrie. Kort sagt sikrer vi en gennemtænkt logistikplan med fysisk distance og social nærhed fra ankomst til afslutning.

 

Få gang i teamet gennem fælles oplevelser

Priser ekskl. moms for 2020 og evt. transporttillæg.

Vær klar til dialog på første arbejdsdag

Det er afgørende for din virksomheds opstart at bruge den første dag på at stille medarbejderne de rigtige spørgsmål. Perioden væk fra arbejdspladsen har skabt en barriere, og alle har brug for at genfinde sig selv og hinanden. Trygheden skal genskabes og medarbejderne tilbage på sporet, hvilket gør den uformelle snak væsentlig. Tro ikke, at de som det første er klar til at fokusere på nye mål og forretningsfremtid. Med et interaktiv dialogspil starter snakken, fx: Hvad har vi lært af perioden? Hvad er retningslinjerne i vores nye virkelighed? Hvad savner du svar på for at føle dig tryg? Dialogen foregår i små teams á max 4 personer med anbefalet afstand og brug af vores eller egne tablets. Interaktivt dialogspil / 1,5-2 timer / kr. 5.000,- + kr. 550,- pr. team.

Hold teamånden vedlige på afstand

Hvis I fortsat arbejder på distancen eller har afdelinger flere steder i landet, kan du med stor fordel holde gejsten oppe med konkurrence via smartphones og tablets. På et ubegrænset antal lokationer samles små teams á max 4 personer, og den interaktive pointjagt går i gang. Ruten udendørs planlægger teamet selv, og med blot 100 meter mellem hver opgave, er der nok at se til: Svar på spørgsmål, tænk logisk, vær kreativ, skyd fotos, nyd samværet og den friske luft. Chat med hinanden undervejs og mærk stemningen på tværs af landet. Vinderen kåres online og billedgalleriet gøres tilgængeligt for alle. Det er muligt at tilvælge 10 spørgsmål målrettet virksomheden, der er med til at skabe relevant refleksion. Outdoor tablet spil / 1,5-2 timer / kr. 4.000,- + kr. 275,- pr. team.

Personalearrangement i trygge rammer

Dine medarbejdere har brug for at være fysisk sammen for at genetablere den fælles motivation og de nære relationer. Som de fleste andre, gør du dig nok mange tanker om dette møde: Er det sikkert? Hvad skal vi lave? Hvor skal vi være? Kan det overhovedet lade sig gøre? Ja, det kan det! Om I er 10, 50 eller flere, gør vi det muligt for jer at være sammen. Vi har styr på sikkerhed, logistik og alle gældende retningslinjer, der hjælper dig og dit team med at finde tryghed i det første, fysiske fællesarrangement. Den uformelle snak har stor værdi lige nu, og den får I, når I vælger én af følgende oplevelser: 1. Bålhygge og fællessang - 2. Faglig refleksion og praktiske teamøvelser - 3. Havehygge og spil. Teamdag / kontakt os og hør mere om oplevelserne, tid, sted og pris.

Husk dine kolleger derhjemme

De af dine medarbejdere, der enten er hjemsendte eller klarer arbejdet fra privaten, har om nogen brug for din opmærksomhed. Det er en utryg situation, og for megen tavshed gør kun afstanden til virksomheden større for den enkelte. Med en lille opmærksomhed kan du vise, at medarbejderne er savnede og jeres relation har betydning. Din gave giver adgang til et online familiespil med eget firmalogo, hvor det gælder om at løse opgaver og hente point i det fri. Alt det kræver, er en smartphone, og opgaverne er for alle aldre. Modspillerne er kollegernes familier, og ved næste online fællesmøde kan I dele den gode energi og et hav af sjove familiebilleder. Online familiespil / 1,5 time / kr. 4.000,- + kr. 225,- pr. familie.

Kom videre ved hjælp af målrettet udvikling

Genfind dit fokus med coaching

Har du arbejdet med High Performance Team værdier, Everything DiSC® eller The Five Behaviors of a Cohesive Team® sammen med CoastZone, ved du, at udbyttet er de personlige læringspunkter og de konkrete værktøjer til at skabe udvikling. Det er ikke så mærkeligt, hvis du lige nu har svært ved at praktisere dem eller slet ikke skænker dem en tanke. Og måske er det nogle helt andre, der giver mening i din nye hverdag? Benyt muligheden for at få sparring, coaching og mentoring, der skaber ro omkring dit fokus, hjælper dig med at prioritere og tilfører det essentielle nærvær i den rolle og de opgaver, du har. Vi mødes online eller går en tur, hvor din personlige konsulent hjælper dig med mål, retning og udvikling. 3 gange personlig coaching á 1,5-2 timer kr. 7.500,- / online el. fysisk.

Bring samarbejdet tilbage på kurven

Tiden med fysisk afstand har lært os, at vi godt kan samles og være effektive i det tidsbesparende og miljøvenlige møderum online. Den har også lært os, hvor meget vi påvirkes af forandringer, hvilket sætter sit præg på vores samarbejde. Måske lå dit team allerede godt placeret på High Performance Team kurven før COVID-19? Måske blev I bremset i en igangværende udviklingsproces? Uanset tidligere ståsted kan vi hjælpe jer med at genfinde arbejdsformen på de nye præmisser. Tilpasset det digitale univers veksler vi mellem fælles teamtræning og virtuelle øvelser i online grupperum for op til 15 personer. På den måde fastholder vi det velkendte høje udbytte af tæt samarbejde i små teams. 3 timers teamtræning kr. 8.500,- + kr. 410,- pr. person / online.

Gå nye veje via konstruktive konflikter

Risikoen for at træde ud i en uhensigtsmæssig kunstig virkelighed er stor lige nu, men i dit team kan I selv gøre meget for at forhindre det. Ved aktivt at opsøge og undersøge de holdninger, perspektiver og forslag, I hver især har, taler I ikke blot ind i virkeligheden, som den reelt er, I bruger også jeres faglige diversitet til at øge kvaliteten af jeres løsninger. Everything DiSC Productive Conflict® er et forskningsvalideret profilværktøj med et stort udviklingspotentiale. Det giver jer evnen til at bryde de destruktive reaktionsmønstre, der naturligt er forbundet med konflikt. I får konkrete strategier og værktøjer til at aktivere de konstruktive konflikter, så I på egen hånd kan finde og udvikle de bedste løsninger. 4 t. workshop kr. 15.000,- / profil kr. 1.200,- / online el. fysisk.

Genskab dit team med brug af DiSC®

Behovet for at forstå forskellighed og rumme usikkerhed er langt større nu end før COVID-19. Har I tidligere benyttet jer af personprofiler, vil det være en rigtig god idé at finde dem frem nu - for jeres viden om adfærd har stor værdi i genetableringen af samvær og samarbejde. Uanset hvornår I sidst har haft profilerne oppe af skuffen, kan vi på kort tid hjælpe med at fremhæve den store styrke, der ligger i jeres forskelligheder. Samtidig vil vi minde jer om de områder, hvor I lige nu skal være særligt opmærksomme på personlige behov og mønstre. Så brug denne tid til at opdatere den personlige værktøjskasse og genfinde det fælles sprog - vi hjælper selvfølgelig også nye medarbejdere med en profil. 2-3 timers workshop kr. 10.000,- / profil kr. 1.200,- / online el. fysisk.

KONTAKT OS OG HØR HVAD VI KAN TILBYDE

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet