Teambuilding Silkeborg

Teambuilding i Silkeborg med CoastZone

Overvejer du teambuilding i Silkeborg, så er du kommet til den rette udbyder. Hos CoastZone har vi mange års erfaring i at arrangere diverse teambuilding-arrangementer, der hjælper med at skabe et godt fællesskab kollegaerne imellem. Ofte forsvinder dagene lidt for hurtigt i travle procedurer, kundemøder, deadlines og så videre, derfor er det indimellem en god ide at hive nogle timer ud af kalenderen og samle medarbejderne i uvante rammer og nyde hinandens selskab på nye måder. En teambuilding dag styrker fællesskabet og kan dermed bidrage til et bedre arbejdsmiljø og sikre glade og effektive medarbejdere.

Når vi arrangerer teambuilding i Silkeborg, så sammensætter vi som regel en eller flere aktiviteter, hvor I samarbejder omkring forskellige opgaver. Her kan være tale om alt lige fra konkurrence til oplevelser i form af diverse spil, gåder, samarbejdsøvelser og opgaver både til lands, til vands og i luften. Det handler om at ryste folk godt sammen, og det er her, vi er eksperter.

Lad dit team udvikle sig sammen

For at et arbejdsmiljø og en arbejdsplads skal være velfungerende, så er det vigtigt, at de ansatte kender hinanden. Det skaber nemlig tillid og tryghed og bidrager til stemningen. Med teambuilding i Silkeborg kan dit team udvikle sig, og du kan gøre det sammen med dem. Det er ikke altid nemt at samarbejde på kryds og tværs af afdelinger og på andre led i virksomheden, og det kan især være svært, når medarbejdere, der er meget forskellige skal mødes. Men det er lige præcis det gode ved teambuilding: Her opdager I hinandens forskelligheder og ser hvordan I på tværs løfter samarbejdet og effektiviteten ved at arbejde sammen med andre end ens egen type. Igennem teambuilding kan du og dine kollegaer få en bedre indbyrdes forståelse af hinanden. Hos CoastZone sørger vi for at sammensætte aktiviteter, hvor alle kan være med, og heriblandt kan I møde alt lige fra maritime oplevelser og fysiske udfoldelser til strategiske opgaver og problemløsningsopgaver. Teambuilding I denne kontekst skal være sjovt, og derfor kan du regne med, at alle opgaver bliver planlagt med et uhøjtideligt fokus, hvor der bliver plads til sjov og fælles grin, samtidig med at I lærer af oplevelserne og helt sikkert tager erfaringer med hjem.

 

Kontakt CoastZone i dag

Det er ikke for sjov, at vi er Danmarks største og bedste teambuilding leverandør af teambuilding-events. Det er en titel, vi har skabt os oven på mange års erfaring og efter, at mange virksomheder har haft glæde af vores arrangementer. Tøv derfor ikke med at indhente et tilbud hos os i dag. Du kan kontakte os via vores formular, eller du kan give os et direkte kald på tlf. 70 71 88 79. Her sidder vi klar til at tage imod dit opkald, og vi glæder os til at sammensætte det perfekte teambuilding-arrangement for dig, dit team og din virksomhed.

Seneste nyheder

Foredrag om High Performance

”Det hele handler om at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle forstår, at man altid tilfører en værdi til fællesskabet. Det kan både være fagligt og adfærdsmæssigt. Og så skal vi have tillid til hinanden og droppe stoltheden, for den står i vejen for udviklingen. Vi skal have gode relationer, så man tør tage konflikter og derigennem komme frem til løsninger. Vi skal turde være os selv, også på arbejdspladsen”, understreger Henrik Møller. Sådan lyder udgangspunktet for dette spændende foredrag, hvor teamekspert, HR konsulent og partner i CoastZone, Henrik Møller, gør os klogere på mennesker, high performance og samarbejde.

Læs hele artiklen

Kickoff program og aktivitet

Et kickoff bruges til at skyde noget nyt i gang eller som motivator for at fortsætte det gode arbejde. Måske står I over for implementering af nye strategier, systemer, procedurer, produkter eller på anden vis en forandring, der berører mange eller alle? At komme godt fra start har afgørende betydning for at nå de opsatte mål.

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet