Teambuilding Roskilde

Teambuilding i Roskilde med CoastZone

Teambuilding er en fantastisk mulighed for at få løsning lidt op i stemningen på arbejdet. Igennem sjove og udfordrende aktiviteter bliver alle deltagere nemlig rystet godt sammen og kommer til at lære hinanden meget bedre at kende. Noget der skaber en god teambuilding-dag, og som I kan bruge på jobbet efterfølgende i jeres samarbejde og kommunikation. Er der godt gang i virksomheden, så er det nemt at drukne sig i arbejde, deadlines og møder, og dermed er det ikke altid man husker at tage forbehold for sine kollegaers måske andre måder at se tingene på. De sociale arrangementer nedprioriteres måske også. Dog er det vigtigt indimellem at stoppe op og lave noget sammen, udenfor kontoret. Det styrker nemlig båndet imellem kollegaerne, og det kan på sigt give endnu gladere og mere effektive og motiverede medarbejdere. Lad derfor teambuilding i Roskilde være en sund kontrast til den travle hverdag og book jeres næste arrangement hos os. Vores ekspertise er din sikkerhed for et vellykket event, der efterlader alle med en god fornemmelse og et stort smil.

Fysiske udfordringer og strategiske opgaver

Overskriften siger det hele. Hos CoastZone kan I opleve mange forskellige aktiviteter, lige fra fysiske udfordringer, hvor I får sved på panden, til strategiske opgaver, hvor I skal løse en problemstilling. Kort sagt bliver der brug for alle. Derudover kan I også stifte bekendtskab med maritime oplevelser, sjove spil, logiske gåder, dansende øvelser og meget andet, der alt sammen tvinger jer til at samarbejde på tværs. Og netop samarbejde er nøgleordet, når det kommer til teambuilding. Vi ved, hvor vigtigt det er med et godt samarbejde, og derfor har vi dedikeret os til netop at arrangere øvelser, aktiviteter og events, der bidrager til dette. Står I over for nye udfordringer i virksomheden, så kan et godt ”kickoff” fx være med til at give jer en god start. Med teambuilding i Roskilde kan I komme tættere på hinanden og ligeledes få en bedre forståelse for hinandens forskelligheder, hvilket i sidste ende kan resultere i et bedre arbejdsmiljø. Præcis derfor synes vi hos CoastZone, at teambuilding er vigtigt, og derfor går vi til enhver opgave med samme professionalisme og ønske om at skabe en god oplevelse for alle involverede.

Lad os arrangere teambuilding

Har du besluttet dig for at booke dit næste teambuilding-event hos os, så har du og resten af virksomheden rigtig meget at se frem til. Vi står med glæde for at arrangere det hele for dig – det eneste du skal gøre, er at kontakte os og lade os vide, hvad dine tanker omkring arrangementet er. Du kan vælge at gøre brug af vores kontaktformular, eller du kan give os et kald på tlf. 70 71 84 16. Her sidder vi klar til at modtage din henvendelse og sørge for et gennemført teambuilding-arrangement, som er fyldt med masser af smil og grin, og som helt sikkert vil blive et samtaleemne det næste lange stykke tid.

Seneste nyheder

Foredrag om High Performance

”Det hele handler om at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle forstår, at man altid tilfører en værdi til fællesskabet. Det kan både være fagligt og adfærdsmæssigt. Og så skal vi have tillid til hinanden og droppe stoltheden, for den står i vejen for udviklingen. Vi skal have gode relationer, så man tør tage konflikter og derigennem komme frem til løsninger. Vi skal turde være os selv, også på arbejdspladsen”, understreger Henrik Møller. Sådan lyder udgangspunktet for dette spændende foredrag, hvor teamekspert, HR konsulent og partner i CoastZone, Henrik Møller, gør os klogere på mennesker, high performance og samarbejde.

Læs hele artiklen

Kickoff program og aktivitet

Et kickoff bruges til at skyde noget nyt i gang eller som motivator for at fortsætte det gode arbejde. Måske står I over for implementering af nye strategier, systemer, procedurer, produkter eller på anden vis en forandring, der berører mange eller alle? At komme godt fra start har afgørende betydning for at nå de opsatte mål.

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet