Tre personer har det sjovt med teambuilding i Jylland. De smiler og er glade, mens de lærer om de mange fordele ved at samarbejde.

Teambuilding på Sjælland

En verden af muligheder for teambuilding på Sjælland

Teambuilding og udvikling af medarbejdere og teams er blevet utrolig populært inden for de sidste mange år og med god grund. Teambuilding er nemlig en god vej til at skabe stærke bånd og styrke samarbejdet på tværs i teamet. Stærke relationer og et godt samarbejde er nøgleord i ethvert firma, og det er ligegyldigt, om hverdagen kører på skinner, eller I har en konkret udfordring, der skal løses i personalegruppen. Alle virksomheder kan have gavn af teambuilding.

Her på siden finder du forskellige muligheder for teambuilding på Sjælland. Vi dækker kurser i hele landet, så har I afdelinger flere steder, kan vi sammensætte et fælles forløb på forskellige lokationer og måske samle alle til en afsluttende dag, hvor vi binder en sløjfe på de mange oplevelser og reflekterer over brugen.

 

Mere end 14 års erfaring med teambuilding

Teambuilding skaber først og fremmest et bedre miljø på arbejdspladsen, men på den lange bane gør det også, at der arbejdes bedre og mere fokuseret på de enkelte arbejdsopgaver. Men hvordan får man arrangeret et teambuilding-event, og er det ikke et stort arbejde, der kræver meget tid og mange ressourcer? Hos CoastZone har vi gennem mere end 14 år gjort os en lang række erfaringer med teambuilding og udvikling for virksomheder. Vi har et stort og bredt udbud af arrangementer, så det har aldrig været nemmere at booke et forløb med teambuilding. Vi guider dig gennem hele processen og sørger for al koordinering, afvikling og opfølgning.

 

Skab dit eget event på Sjælland med CoastZone

Vi er den største udbyder af teambuilding i Danmark, og det er vi særdeles stolte af. Vi har hver dag flere arrangementer i og uden for København og har desuden kontor i Rungsted, hvor vi også afholder mange arrangementer.

Teambuilding-forløb målrettet jeres behov og ønsker

Ud over vores faste udbud af koncepter kan vi også tilbyde dig at skræddersy et forløb, der er 100 % tilpasset din virksomheds behov og ønsker. Dette er en meget populær løsning, idet vi sikrer ROI og fokus på netop det behov, den udfordring eller de mål, I står over for som team eller virksomhed. Det gør ikke noget, at udfordre komfortzonen, men tag hensyn til dine medarbejderes forskelligheder, når du planlægger teambuilding. For at kunne udvikles er tryghed og involvering afgørende. Netop derfor gør vi meget ud af at fastlægge formål og baggrund for teambuilding-ønsket. Herudfra sammensætter vi de relevante aktiviteter og det endelige forløb.

Mulighederne er mange for teambuilding på Sjælland. Har du spørgsmål til et af vores forløb, eller ønsker du sparring på netop jeres udfordring, er du altid velkommen til at kontakte os. Så finder vi frem til det rette sammen. Kontakt os allerede i dag, og byg jeres eget teambuilding-arrangement op fra bunden i samarbejde med vores dygtige konsulenter. Vi er garant for udbytterige oplevelser og garanterer, at teambuilding med os bringer jer tættere sammen og styrker jeres samarbejde.

 

Stort udvalg af lokationer til teambuilding

Da CoastZone er landsdækkende, er vi meget fleksible i forhold til destination og beliggenhed. Vi kan komme til jer, og vi samarbejder med en lang række hoteller og konferencecentre, så det er i virkeligheden op til jer, om I ønsker, at dagen skal foregå i vante rammer eller på neutral grund. Vores aktiviteter kan foregå både indendørs og udendørs og på alle tider af året. Lad dig inspirere af vores store udvalg af koncepter, hvor vi blandt andet kan tilbyde dig at prøve vores GPS Adventure eller besøg os i til teambuilding i Tivoli.

Her på hjemmesiden kan du finde yderligere inspiration til teambuilding med fokus på oplevelser og relationer samt med fokus på læring og udvikling. Vi kan også tilbyde at lægge lokaler til andre typer af firmaarrangementer samt firmafester. Vi har mange forskellige lokaler og lokationer til rådighed og samarbejder med landets bedste hoteller og kongrescentre, så vi altid kan tilbyde dig lige de lokaler, som du har brug for, for at du kan afholde den perfekte firmafest for dine medarbejdere. Kontakt os på 70 77 00 77 eller info@coastzone.dk, eller brug kontaktformularen. Vi glæder os til at hjælpe jer med den bedste teambuilding-løsning. 

Seneste nyheder

Ny mødeløsning med fysisk afstand

Vi har i samarbejde med FÆNGSLET udviklet en særlig mødeløsning, der hjælper dig til at holde møder med afstand - og samtidig bringer medarbejderne tæt på hinanden gennem usædvanlige oplevelser.

Læs hele artiklen

3 råd til at fastholde arbejdsglæden

Her får du tre simple forslag til, hvordan du og dit team kan dyrke de uformelle relationer, mens I arbejder hjemmefra.

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet