Teambuilding Odense

Teambuilding i Odense med CoastZone

Har du virksomhed i Odense, og overvejer du, om I snart skal have afholdt et teambuilding-arrangement, så kan I gøre det hos CoastZone. Her er vi nemlig eksperter i den type af events, og det er din garanti for et vellykket arrangement, der ryster dine medarbejdere godt sammen og giver god stemning.

I en virksomhed, hvor der er fart over feltet og flere ansatte, kan det nogle gange være svært at nå at få talt om andet end arbejde i løbet af dagen. Det er en af de gode ting ved en teambuildingtur. Teambuilding er nemlig en fantastisk måde at mødes og lære hinanden bedre at kende på. Ved et teambuilding-event bliver der som udgangspunkt opsat en eller flere aktiviteter, hvor medarbejderne indbyrdes skal samarbejde. Det kan være alt lige fra konkurrencer og tillidsøvelser til spil og diverse rollelege – det vigtigste er, at ingen af aktiviteterne kan laves alene, da det netop handler om at ryste folk sammen.

Vælg teambuilding med CoastZone

Leder du efter teambuilding i Odense, så kan du sætte din lid til os. Vi er landets største leverandør af teambuilding-events, og afholder hvert år mere end 650 teambuilding arrangementer. Vi har efterhånden hjulpet mange forskellige virksomheder og dermed opnået stor erfaring og viden omkring, hvad der fungerer i forhold til teambuilding, og hvad der ikke gør. Vi sætter os ind i din virksomhed og jeres behov, og således skræddersyr vi den perfekte løsning til netop jer. Hos CoastZone kan vi arrangere både maritime oplevelser, forskellige strategiopgaver, fysiske udfoldningsopgaver samt mange andre typer af aktiviteter, der helt sikkert vil udfordre enhver, der deltager samt fordre hver enkelt medarbejder til at samarbejde med sine kollegaer. Dagen og teambuildingaktiviteterne planlægger vi alt efter, hvor mange I er, anledningen til jeres firmakomsammen, samt hvilke typer af mennesker, der deltager. Vi vil derfor gerne stå for jeres teambuilding -også i Odense. Her får I oplevelser, I aldrig vil glemme, og I vil komme ud på den anden side med fornyet arbejdsglæde samt større indblik i, hvem det egentlig er, I arbejder sammen med.

Mennesker, succes og udvikling

Det er de tre værdier, vi hos CoastZone fokuserer på, når vi arrangerer teambuilding i Odense. Vi tager nemlig udgangspunkt i de mennesker, som arrangementet involverer, og så skaber vi succes både med arrangementet, men også med hver enkelt deltageres oplevelse. Sammen vil I udvikle jer som virksomhed og som medarbejdere internt i virksomheden. Er du interesseret i, at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med et vellykket teambuilding-arrangement i Odense, så kontakt os i dag. Vi glæder os til at tage imod dit opkald eller mail og glæder os til at rådgive dig ift. jeres muligheder.

Simon Rønlev, CEO, CoastZone

Simon Rønlev

Business Development Manager

28 24 55 26

Object reference not set to an instance of an object.

KONTAKT OS OG HØR HVAD VI KAN TILBYDE

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet