Teambuilding Kolding

Teambuilding i Kolding med CoastZone

Teambuilding er altid en god ide, og driver du virksomhed i Kolding eller omegn, så team up med CoastZone, for vi er nemlig eksperter på området. Hele essensen af teambuilding ligger i, at alle deltagere bliver rystet godt sammen og lærer hinanden at kende på en anderledes måde. I samarbejder omkring diverse aktiviteter, som bringer smil på læben og gode refleksioner I kan tage med og bruge i hverdagens samarbejde. Det styrker det indbyrdes bånd kollegaerne imellem, da det giver medarbejderne mulighed for at lære hinanden at kende i en kontekst, der ikke er arbejdsrelateret. Overvejer du derfor at afholde teambuilding i Kolding, så få eksperter fra CoastZone til at arrangere det for dig. Så slipper du selv for at stå med bekymringerne omkring eventet, og du kan være sikker på, at aktiviteterne er skræddersyet ud fra dit team, samt de udfordringer og behov I måtte have. Uanset hvad, så er der med teambuilding hos os lagt op til flere timers sjov udfoldelse, hvor alle går fra arrangementet med et stort smil på læberne.

Læring og udvikling med teambuilding i Kolding hos CoastZone

Når du booker teambuilding i Kolding igennem CoastZone, så kan du være sikker på, at vi har en meget stærk forståelse for det gode samarbejde. Vores mangeårige erfaring har givet os et solidt indblik i, hvad der fungerer i forhold til teambuilding-arrangementer, samt hvad der ikke gør. Hos os er det muligt at udfordre dine kollegaer i mange forskellige aktiviteter lige fra fysiske til strategiske udfordringer. Fx bliver I, i det populære BrainGame udfordret i de 9 intelligenser, og alle bliver derfor involveret.  I Kolding kan I også komme ud at sejle i kajak eller cykle på mountainbikes. Her er rig mulighed for aktiviteter i det fri, og ønsker I fx teambuilding på en unik destination, så kan I vælge Hotel Koldingfjord, hvor vi afholder mange teambuilding arrangementer til vands, til lands og i luften. Vi tager højde for virksomheden og menneskerne i den, så alle får en god oplevelse. Hvis du selv er lidt i tvivl om, hvilke aktiviteter og forløb, der er god ide, så kan vi være behjælpelige med at rådgive og lede dig på vej. Vi hjælper dig gerne med ideer til teambuilding i Kolding.

Book teambuilding i Kolding her

Hos CoastZone kan vi prale af at være Danmarks største leverandør af teambuilding. Faktisk er vi også kåret til den bedste teambuildingleverandør i 2016, 2017 og 2018. Det er vi blevet, fordi mange kunder har haft tillid til os, og efterfølgende har de haft en god oplevelse hos os – hvilket også er hvorfor mange af de samme virksomheder vender tilbage til os. Hold dig derfor ikke tilbage, men kontakt os i dag, hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for teambuilding. Udfyld vores kontaktformular og lad os kontakte dig, elle giv os et kald. Vi sidder klar ved telefonerne, og vi glæder os til at præsentere dig for vores skræddersyede teambuilding-løsninger.

Seneste nyheder

Foredrag om High Performance

”Det hele handler om at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle forstår, at man altid tilfører en værdi til fællesskabet. Det kan både være fagligt og adfærdsmæssigt. Og så skal vi have tillid til hinanden og droppe stoltheden, for den står i vejen for udviklingen. Vi skal have gode relationer, så man tør tage konflikter og derigennem komme frem til løsninger. Vi skal turde være os selv, også på arbejdspladsen”, understreger Henrik Møller. Sådan lyder udgangspunktet for dette spændende foredrag, hvor teamekspert, HR konsulent og partner i CoastZone, Henrik Møller, gør os klogere på mennesker, high performance og samarbejde.

Læs hele artiklen

Kickoff program og aktivitet

Et kickoff bruges til at skyde noget nyt i gang eller som motivator for at fortsætte det gode arbejde. Måske står I over for implementering af nye strategier, systemer, procedurer, produkter eller på anden vis en forandring, der berører mange eller alle? At komme godt fra start har afgørende betydning for at nå de opsatte mål.

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet