Teambuilding København

Teambuilding i København med CoastZone

Uanset jeres geografiske placering, antal ansatte og branche i arbejder indenfor, så er godt samarbejde og god kommunikation nøgleord. Med godt samarbejde og god kommunikation opnås bedre faglige resultater, og samtidig skabes energiske fællesoplevelser, som danner grobund for øget samarbejde, motivation og trivsel. Men hvordan opnår man et godt samarbejde? Det kan være svært, og det er noget, der kan tage tid. CoastZone har i mere end 12 år skabt gode, udviklende og ikke mindst målbare teambuilding-forløb i hele landet. Vi er kåret Danmarks bedste teambuildingleverandør i 2016 og giver dig her på siden en række forslag til teambuilding i København.

 

Vi viser vej til nyt potentiale

Her på siden kan du finde en oversigt over vores forskellige forløb. Du har mange muligheder, når du booker teambuilding-forløb hos os og I København området har vi rigtig mange muligheder. Ønsker du, at vi skal komme til din arbejdsplads på jeres adresse, er der mulighed for det. Vi kan også tilbyde at teambuilding kan foregå på et af de mange hoteller og konferencecentre i København. Vi samarbejder med nogle af byens bedste mødesteder.

Tag fx kollegaerne med i Tivoli og oplev havens sjæl, når I udstyret med iPads besvarer spørgsmål, løser gåder og udfordres i samarbejdsøvelser rundt i parken.

Ønsker I at se Københavns urbane liv og opleve sight seeing på en anderledes, fælles måde, kan Spot On være præcis det I leder efter.

GPS Adventure, er en anden mulighed for at kombinere indendørs- og udendørs teambuilding. Her arbejder I med og oplever, hvordan intern kommunikation og udviklende samarbejde er helt afgørende for, hvor hurtigt og effektivt I når jeres mål.

Hos CoastZone står vi for positiv energi, så uanset hvilket forløb I booker i København, så garanterer vi, at I får en udbytterig dag med masser af smil på læben og god energi for alle. Der findes uendeligt mange muligheder, og har du selv en god ide til et forløb eller elementer, som I ønsker at inddrage, så kan vi også imødekomme det. Sammen får vi sammensat netop det forløb med teambuilding, som passer til din virksomhed.  

Hvis du har spørgsmål til vores forløb eller spørgsmål til, hvordan du bedst planlægger teambuilding i København, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan også skrive dine kontaktoplysninger og sende dem til os i kontaktformularen. Så kontakter vi dig for at høre nærmere om dine ønsker og behov. Bestil dit forløb med teambuilding i København i dag og gør dig klar til en masse udfordringer og nye oplevelser sammen med dine kollegaer. 

 

Til lands, til vands og i luften

På teambuilding med CoastZone har alle en god oplevelse. Alle er med, når jeres relationer får lov til at blomstre, I bringer ny energi ind i gruppen og knytter bånd på en ny måde. Vi har over 11 års erfaring med teambuilding og er med jer hele vejen. Til vands, til lands og i luften har vi har fokus på sikkerheden og planlægger alt ned i mindste detalje, så I trygt kan nyde dagen, uanset hvilken ramme vi befinder os i.  

Her på hjemmesiden kan du finde yderligere inspiration til teambuilding med fokus på oplevelser og relationer og teamudvikling med fokus på læring og udvikling. Vi er også i Jylland

 

Inspiration

Læs seneste nyt fra vores- og teambuilding verdenen på bloggen:

Martin Lotzkat

Account Manager

41 61 11 11

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet