Tre personer har det sjovt med teambuilding i Jylland. De smiler og er glade, mens de lærer om de mange fordele ved at samarbejde.

Teambuilding i Jylland

Find muligheder for teambuilding i Jylland

Leder du efter et teambuilding-forløb for dig og dine medarbejdere, men synes måske, at det er svært at finde det helt rigtige, som ligger geografisk godt i forhold til jer? Fortvivl ej, for CoastZone dækker firmaevents og teambuilding over hele landet og rykker gerne ud til din virksomhed eller til et af vores samarbejdende konferencecentre og hoteller nær dig. Vi er Danmarks største udbyder af teambuilding til virksomheder, og her på siden har vi blandt andet samlet en oversigt over vores udbud af teambuilding i Jylland. Det bliver herved nemt for dig og dine kollegaer at undersøge jeres muligheder for et teambuilding-kursus i jeres nærområde.

 

Skræddersy teambuilding i Jylland til din virksomhed

Her på siden har vi lavet en nem og overskuelig oversigt over vores udbud af teambuilding-events i Jylland. På den måde bliver det nemt for dig at danne dig et overblik over, hvad mulighederne er for et teambuilding-arrangement i dit nærområde. Her giver vi dig en oversigt over, hvordan processen forløber, når du bestiller et event hos os. I Jylland tilbyder vi eksempelvis teambuilding i Aarhus, Aalborg, Silkeborg, Kolding og Esbjerg - ja faktisk dækker vi hele Jylland.

  1. Det første, du skal overveje, er rammen for dit event; hvor skal arrangementet foregå? Det kan enten være hos jer selv, på et konferencecenter eller noget helt tredje. CoastZone har en lang række samarbejdspartnere og hoteller, hvor vi er vant til at komme, så vi har mulighed for at skabe arrangementer i alle dele af Jylland. I Tørring ved Vejle ligger vores eget Performance Center, hvor vi inviterer til teambuilding, mødeafholdelse og anderledes fælles oplevelser på det 89.000 kvm store område, der er indrettet kun til teambuilding, mødeafholdelse og festlige arrangementer.
  2. Næste skridt er at gøre os opmærksomme på formålet med jeres arrangement, så vi kan planlægge et event, der giver jer som virksomhed den bedste oplevelse og det største udbytte af de timer eller dage, I bruger på teambuilding sammen med os; Hvorfor mødes I, hvad er formålet med arrangementet?

Sammen laver vi en formålsbeskrivelse, som vi tager udgangspunkt i, når vi i step 3 udvælger de helt rigtige aktiviteter, der opfylder målet med jeres arrangement. Teambuilding kan både bruges som et sjovt event med fokus på den fælles oplevelse med mange gode grin, eller som en strategisk del af jeres hverdag i virksomheden. Inddrag f.eks. jeres personprofiler i arrangementet og kobl jeres værdier og strategi til øvelserne. Det giver en helt ny måde at arbejde med virksomhedens mål og visioner på. Teambuilding kan altså både bruges som en kærkommen lejlighed til at lære hinanden bedre at kende og få en ny og fælles referenceramme, og som en lærende oplevelse med fokus på udvikling af jer som team, samt læring om og redskaber til kommunikation og samarbejde på tværs af personprofiler, fagområder og teams.

  1. Når formålsbeskrivelsen ligger fast, er det tid til at tænke i indhold. Vi har et bredt udvalg af teambuilding-aktiviteter, teambuilding-koncepter og teambuilding-øvelser, som vi sammensætter i den optimale form, til netop jeres formål. Det kunne f.eks. være Sejlads i RIB både eller Le Mans. I kan også vove jer ud i et GPS Adventure eller teste hjernecellerne i vores populære Brain Game. Hvad I foretrækker og har behov for, afhænger både af, hvordan dine medarbejdere er, hvor meget tid I har afsat til teambuilding, og hvor aktiviteterne skal foregå. Vi tilbyder aktiviteter til både indendørs og udendørs teambuilding. Vælg et af vores faste forløb eller lad os skræddersy et unikt forløb til jer. Mulighederne er mange, og vi skræddersyr gerne et program til jer, så vi er sikre på, at arrangementet vil bringe jer tættere sammen og styrke jeres sammenhold på arbejdspladsen. Find inspiration til teambuilding i Jylland her på siden.

 

Find inspiration til teambuilding i dit nærområde med CoastZone

Hos CoastZone ønsker vi at skabe de bedste rammer for ethvert teambuilding-event, så du altid er i gode hænder. Du kan altid finde inspiration til kurser og arrangementer her på siden, og er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os. På teambuilding med os, sørger vi for, at alle får en god oplevelse. Alle er med, når jeres relationer får lov til at blomstre, I bringer ny energi ind i gruppen og knytter bånd på en ny måde. Bestil teambuilding i Jylland allerede i dag, og styrk samarbejdet og relationerne dine medarbejdere imellem, så I efter endt kursus står stærkere end nogensinde. 

Seneste nyheder

Ny mødeløsning med fysisk afstand

Vi har i samarbejde med FÆNGSLET udviklet en særlig mødeløsning, der hjælper dig til at holde møder med afstand - og samtidig bringer medarbejderne tæt på hinanden gennem usædvanlige oplevelser.

Læs hele artiklen

3 råd til at fastholde arbejdsglæden

Her får du tre simple forslag til, hvordan du og dit team kan dyrke de uformelle relationer, mens I arbejder hjemmefra.

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet