Teambuilding i hele landet

Gode råd til din teambuilding research

Måske har I allerede gjort jer tanker om jeres kommende teambuilding arrangement. Måske er I på udkig efter inspiration eller ønsker at fremlægge et ønske, som I vil høre om kan lade sig gøre. Vi står klar med sparring og tilbud efter ønske. For os er det vigtigt at fastlægge formålet med jeres arrangement og det mål I har for dagen. 

 

Hvor:

Hvor I landet skal I være? Følg disse links og find inspiration til teambuilding i Jylland på Fyn eller på Sjælland. Vi kommer gerne til jer eller byder indenfor hos en af vores mange samarbejdshoteller

I Tørring ved Vejle ligger vores eget Performance Center, hvor vi inviterer til teambuilding, mødeafholdelse og anderledes fælles oplevelser på det 90.000 m2 store område, indrettet kun til teambuilding, mødeafholdelse og festlige arrangementer. 

 

Hvorfor:

Hvad er baggrunden for jeres arrangement? Hvad ønsker I at opnå med arrangementet -Hvad er målet og hvilken følelse vil I gerne gå hjem med? 

 

Hvad:

Hvor lang tid har I afsat til arrangementet? Nogle benytter os til 2 timers teambuilding inde eller ude, mens andre gerne vil, at vi er indover hele deres forløb, fx i forbindelse med et ledelsesseminar, en teamdag- eller weekend. 

Læs mere om de enkelte teambuilding muligheder til højre. Her kan du fx læse om Brain Game, som er et intenst indendørs set-up, hvor alle intelligenser inddrages, og GPS Adventure, som foregår både inde og ude i felt- og base hold med live tracking og iPads. Er I til fart og adrenalin vil Le Mans eller Fangeflugten uden tvivl være noget for jer. 

Ønsker I inspiration til øget læring, foredrag og fokus på High Performance, anbefaler vi at tage udgangspunkt i teamudvikling

Vi har over 12 års erfaring med teambuilding og er med jer hele vejen. Til vands, til lands og i luften har vi har fokus på sikkerheden og planlægger alt ned i mindste detalje, så I trygt kan nyde dagen, uanset hvilken ramme vi befinder os i.  

Martin Lotzkat

Account Manager

41 61 11 11

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet