Tre personer har det sjovt med teambuilding i Jylland. De smiler og er glade, mens de lærer om de mange fordele ved at samarbejde.

Teambuilding i hele landet

Gode råd til din teambuilding research

Måske har I allerede gjort jer tanker om jeres kommende teambuildingarrangement. Måske er I på udkig efter inspiration eller ønsker at fremlægge et ønske, som I vil høre, om kan lade sig gøre. Vi står klar med sparring og tilbud efter ønske. For os er det vigtigt at fastlægge formålet med jeres arrangement og det mål, I har for dagen. 

 

Hvor

Hvor i landet skal I være? Følg disse links og find inspiration til teambuilding i Jylland på Fyn eller på Sjælland. Vi kommer gerne til jer eller byder inden for hos en af vores mange samarbejdshoteller

I Tørring ved Vejle ligger vores eget Performance Center, hvor vi inviterer til teambuilding, mødeafholdelse og anderledes fælles oplevelser på det 89.000 kvm store område, indrettet kun til teambuilding, mødeafholdelse og festlige arrangementer. 

 

Hvorfor

Hvad er baggrunden for jeres arrangement? Hvad ønsker I at opnå med arrangementet -Hvad er målet, og hvilken følelse vil I gerne gå hjem med? 

 

Hvad

Hvor lang tid har I afsat til arrangementet? Nogle benytter os til 2 timers teambuilding inde eller ude, mens andre gerne vil, at vi er involveret i hele deres forløb, f.eks. i forbindelse med et ledelsesseminar, en teamdag eller -weekend.

 

Læs mere om de enkelte teambuildingmuligheder: F.eks. Brain Game, som er et intenst indendørs set-up, hvor alle intelligenser inddrages, og GPS Adventure, som foregår både inde og ude i felt- og basehold med live tracking og iPads. Er I til fart og adrenalin vil Le Mans eller Fangeflugten uden tvivl være noget for jer. 

Ønsker I inspiration til øget læring, foredrag og fokus på High Performance, sammensætter vi også forløb med fokus på udvikling

Vi har over 14 års erfaring med teambuilding og er med jer hele vejen. Til vands, til lands og i luften har vi fokus på sikkerheden og planlægger alt ned i mindste detalje, så I trygt kan nyde dagen, uanset hvilken ramme vi befinder os i.  

Seneste nyheder

Fremtidens ledere

I fremtiden skal man som leder være dygtig til at bestride en dobbeltrolle, hvor man dels er leder for sine medarbejdere, dels indgår i teams med dem. Balancen ligger i at man som leder skal være i stand til at agere på lige vilkår med de medarbejdere, man samtidig er leder for.

Læs hele artiklen

Det gode gruppepres

Et positivt gruppepres skaber de bedste resultater i ethvert team. CoastZone, som er Danmarks største teambuildingleverandør, opfordrer derfor til, at vi italesætter vores forventninger til hinanden

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet