Teambuilding Herning

Teambuilding i Herning med CoastZone

Teambuilding kan være mange forskellige ting, og det er velegnet til både store og små grupper af mennesker. Hos CoastZone er vores fornemmeste opgave, at skræddersy et event, der sørger for at ryste jer godt og grundigt sammen. I en virksomhed, hvor der er fart over feltet, er det vigtigt indimellem at møde hinanden uden for arbejdsregi, da det giver nogle helt andre relationer kollegaerne imellem. Og det er ikke bare noget, vi siger. Det er nemlig bevist, at teambuilding styrker relationerne og bidrager til et godt arbejdsmiljø. Lader du derfor os stå for dit næste firmaarrangement, så er der garanti for masser af smil og grin, og I vil alle blive udfordret på mange forskellige parametre, der efterlader alle med en god følelse, samt en masse fornyet energi og gåpåmod. Læs derfor med her på siden, hvis du er nysgerrig efter at vide mere omkring teambuilding i Herning.

Oplev et gennemført arrangement

Lader du os om at arrangere dit næste teambuilding-arrangement, så kan du være sikker på at møde op til et gennemført event, hvor vi har skræddersyet aktiviteterne præcis til jer, der kommer. Vi har mange års erfaring bag os, 15 års teambuilding erfaring for at være helt præcis, og det er din sikkerhed for et godt arrangement, hvor der bliver taget højde for jer som virksomhed. Hos CoastZone sammensætter vi diverse aktiviteter alt efter, hvor mange timer der er sat af. Her kan I blive udsat for et væld af spændende, sjove og ikke mindst udfordrende aktiviteter, der tvinger jer til at samarbejde. Det kan være i form af diverse fysiske udfoldelser, maritime oplevelser, strategiske opgaver, spil og meget andet. Meningen med alle øvelserne og aktiviteterne er først og fremmest samarbejde. Her oplever I at samarbejde og give plads til hinanden. I de fleste tilfælde resulterer det nemlig i en større indbyrdes forståelse, og det kan bidrage til endnu mere og endnu bedre samarbejde.

Lad CoastZone stå for teambuilding i Herning

Tre år i træk er vi blevet kåret som ”Årets Bedste Teambuilding-leverandør”, og det er noget, vi er meget stolte af. Men det er heller ikke helt tilfældigt, at prisen er gået til os hele tre gange. Vi er nemlig specialister på området, vi arbejder med mennesker hver dag, opnår stor succes ved at mærke glæden, både før, under og efter et teambuilding arrangement, når vi gør mange kunder og deltagere glade. Derfor håber og tror vi selvfølgelig på, at vi også kan hjælpe dig, og er du derfor nysgerrig efter at blive klogere på dine muligheder hos os, så hold dig ikke tilbage, men kontakt os i dag. Vi glæder os til at hjælpe dig med din teambuilding-forespørgsel.

Seneste nyheder

Foredrag om High Performance

”Det hele handler om at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle forstår, at man altid tilfører en værdi til fællesskabet. Det kan både være fagligt og adfærdsmæssigt. Og så skal vi have tillid til hinanden og droppe stoltheden, for den står i vejen for udviklingen. Vi skal have gode relationer, så man tør tage konflikter og derigennem komme frem til løsninger. Vi skal turde være os selv, også på arbejdspladsen”, understreger Henrik Møller. Sådan lyder udgangspunktet for dette spændende foredrag, hvor teamekspert, HR konsulent og partner i CoastZone, Henrik Møller, gør os klogere på mennesker, high performance og samarbejde.

Læs hele artiklen

Kickoff program og aktivitet

Et kickoff bruges til at skyde noget nyt i gang eller som motivator for at fortsætte det gode arbejde. Måske står I over for implementering af nye strategier, systemer, procedurer, produkter eller på anden vis en forandring, der berører mange eller alle? At komme godt fra start har afgørende betydning for at nå de opsatte mål.

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet