Teambuilding Herning

Teambuilding i Herning med CoastZone

Teambuilding kan være mange forskellige ting, og det er velegnet til både store og små grupperaf mennesker. Hos CoastZone er vores fornemmeste opgave, at skræddersy et event, der sørger for at ryste jer godt og grundigt sammen. I en virksomhed, hvor der er fart over feltet, er det vigtigt indimellem at møde hinanden uden for arbejdsregi, da det giver nogle helt andre relationer kollegaerne imellem. Og det er ikke bare noget, vi siger. Det er nemlig bevist, at teambuilding styrker relationerne og bidrager til et godt arbejdsmiljø. Lader du derfor os stå for dit næste firmaarrangement, så er der garanti for masser af smil og grin, og I vil alle blive udfordret på mange forskellige parametre, der efterlader alle med en god følelse, samt en masse fornyet energi og gåpåmod. Læs derfor med her på siden, hvis du er nysgerrig efter at vide mere omkring teambuilding i Herning.

Oplev et gennemført arrangement

Lader du os om at arrangere dit næste teambuilding-arrangement, så kan du være sikker på at møde op til et gennemført event, hvor vi har skræddersyet aktiviteterne præcis til jer, der kommer. Vi har mange års erfaring bag os, 15 års teambuilding erfaring for at være helt præcis, og det er din sikkerhed for et godt arrangement, hvor der bliver taget højde for jer som virksomhed. Hos CoastZone sammensætter vi diverse aktiviteter alt efter, hvor mange timer der er sat af. Her kan I blive udsat for et væld af spændende, sjove og ikke mindst udfordrende aktiviteter, der tvinger jer til at samarbejde. Det kan være i form af diverse fysiske udfoldelser, maritime oplevelser, strategiske opgaver, spil og meget andet. Meningen med alle øvelserne og aktiviteterne er først og fremmest samarbejde. Her oplever I at samarbejde og give plads til hinanden. I de fleste tilfælde resulterer det nemlig i en større indbyrdes forståelse, og det kan bidrage til endnu mere og endnu bedre samarbejde.

Lad CoastZone stå for teambuilding i Herning

Tre år i træk er vi blevet kåret som ”Årets Bedste Teambuilding-leverandør”, og det er noget, vi er meget stolte af. Men det er heller ikke helt tilfældigt, at prisen er gået til os hele tre gange. Vi er nemlig specialister på området, vi arbejder med mennesker hver dag, opnår stor succes ved at mærke glæden, både før, under og efter et teambuilding arrangement, når vi gør mange kunder og deltagere glade. Derfor håber og tror vi selvfølgelig på, at vi også kan hjælpe dig, og er du derfor nysgerrig efter at blive klogere på dine muligheder hos os, så hold dig ikke tilbage, men kontakt os i dag. Vi glæder os til at hjælpe dig med din teambuilding-forespørgsel.

Seneste nyheder

Ny mødeløsning med fysisk afstand

Vi har i samarbejde med FÆNGSLET udviklet en særlig mødeløsning, der hjælper dig til at holde møder med afstand - og samtidig bringer medarbejderne tæt på hinanden gennem usædvanlige oplevelser.

Læs hele artiklen

3 råd til at fastholde arbejdsglæden

Her får du tre simple forslag til, hvordan du og dit team kan dyrke de uformelle relationer, mens I arbejder hjemmefra.

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet