Tre personer har det sjovt med teambuilding i Jylland. De smiler og er glade, mens de lærer om de mange fordele ved at samarbejde.

Teambuilding på Fyn

CoastZone – book teambuilding på Fyn

Hos CoastZone har vi et bredt udbud af teambuilding-events, som du kan booke til dit firma. Uanset om jeres arrangement varer to timer eller tre dage, vil teambuilding med CoastZone med garanti skabe et tættere sammenhold og styrke relationerne i jeres team, hvilket vil kunne mærkes på overskuddet og arbejdsglæden i dagligdagen.

Vi er Danmarks største og kåret årets bedste teambuilingleverandør. Vi tilbyder kurser og arrangementer i hele landet, så hvis du søger et teambuilding-event i dit nærområde, er der altid mulighed for at få hjælp fra os til at arrangere det.

Her på siden kan du se vores udbud og finde inspiration til teambuilding på Fyn. Lad os stå for al planlægningen. Du skal blot møde op på dagen sammen med dine medarbejdere og glæde dig til nogle begivenhedsrige timer, hvor du vil komme endnu tættere på de mennesker, du omgiver dig med i din hverdag.

 

Find inspiration og idéer til teambuilding

Her på siden kan du hente inspiration til dit næste teambuilding-arrangement på Fyn, så kig dig omkring her på siden og find inspiration. Vi har 14 års erfaring inden for branchen og ved, hvad der skal til for at skabe et godt teambuilding-event, hvad enten du arbejder i en stor eller mindre virksomhed.  

Vi tilbyder teambuilding-events inden for forskellige genrer. Vores udbud af arrangementer indbefatter blandt andet Brain Game, som er et intenst indendørs set-up, hvor alle intelligenser inddrages. Det betyder, at alle, uanset styrker og svagheder, kan deltage og bidrage. Foretrækker I fart og adrenalin med alsidige fysiske oplevelser, hvor I lærer hinanden at kende, vil et Adventure Race uden tvivl ramme plet og passe rigtig godt til jer. Uanset valget af teambuilding-kursus, garanterer vi styrkede relationer, brugbare værktøjer og unikke oplevelser, som kan mærkes, når I igen er tilbage i vante rammer og klar til at genoptage arbejdet med ny energi og viden.

 

Afsæt i jeres behov og ønsker

Hos CoastZone ønsker vi at tilgodese den enkelte, og derfor skræddersyr vi også gerne individuelt sammensatte aktiviteter og teambuildingøvelser til et forløb, der passer til netop jeres behov og ønsker. Kontakt os for at høre mere om et specifikt teambuilding-event eller hør vores forslag til lige netop det arrangement, der matcher jeres tanker og ønsker.

Vi tilbyder teambuilding både indendørs og udendørs eller i en kombination heraf, så du kan tage dit team under armen og gennemføre teambuilding året rundt – uanset vejrforhold og temperament. Fyn har mange skønne naturområder og omringet af vand, er øen perfekt til en aktiv dag for hele teamet. Frisk luft og anderledes omgivelser skaber en positiv indvirkning på vores evne til at lære nyt.

Vi afvikler teambuildingarrangementet, hvor end I ønsker at være. Det kan være på jeres adresse i vante rammer, på et hotel eller et konferencecenter i forbindelse med et møde, eller i en spejderhytte til jeres teamdag eller firmatur.

 

Ny energi til teamet med CoastZone

Det er en god idé løbende at deltage i teambuilding sammen med sine medarbejdere. Selvom hverdagen kører på skinner, er det altid muligt at gøre kommunikation og samarbejde endnu skarpere. CoastZone er din vej til ny energi og styrket sammenhold på arbejdspladsen. CoastZone er baseret på en sund og seriøs tilgang til mennesker. Vi ønsker at udfordre jer gennem en god blanding af mentale og fysiske udfordringer. Vi brænder for at hjælpe jer til udvikling, både individuelt og sammen, og derved skabe ny positiv energi på arbejdspladsen – til glæde for alle medarbejdere og i sidste ende virksomhedens ROI og bundlinje.

Hvis du har spørgsmål til et eller flere af vores arrangementer, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis du har specielle ønsker til teambuilding på Fyn, så kan du også skrive dine kontaktoplysninger i kontaktformularen, og så vil vi kontakte dig snarest muligt og aftale nærmere ud fra de ønsker og krav, du måtte have til dit næste teambuilding-arrangement.

Bestil dit kursus hos CoastZone allerede i dag og mærk, hvordan dine medarbejdere får fornyet energi, udvikler stærkere relationer til hinanden og bliver rystet bedre sammen gennem udviklende øvelser.

Seneste nyheder

Ny mødeløsning med fysisk afstand

Vi har i samarbejde med FÆNGSLET udviklet en særlig mødeløsning, der hjælper dig til at holde møder med afstand - og samtidig bringer medarbejderne tæt på hinanden gennem usædvanlige oplevelser.

Læs hele artiklen

3 råd til at fastholde arbejdsglæden

Her får du tre simple forslag til, hvordan du og dit team kan dyrke de uformelle relationer, mens I arbejder hjemmefra.

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet