Teambuilding Esbjerg

Teambuilding i Esbjerg med CoastZone

Er det ved at være tid til at få løsnet lidt op i stemningen på arbejdspladsen, så er teambuilding en oplagt mulighed. Her sørger vi nemlig for at ryste alle medarbejdere sammen, så alle kan lære hinanden bedre at kende og komme tættere på hinanden. De sociale arrangementer på arbejdspladsen må ikke gå i glemmebogen. Både fordi det er her mange medarbejdere henter ny energi og samtidig er det ved sociale firmaarrangementer at medarbejderne oplever hinanden og lærer hinanden at kende i nye sammenhænge.  Et godt arbejdsmiljø er nemlig utrolig vigtig for at skabe glade medarbejdere, og her kan et teambuilding-event skabe en god kontrast til den travle hverdag på kontoret. Vælg teambuilding i Esbjerg hos CoastZone. Vi er eksperter på området, og vi har stor erfaring i at sammensætte et vellykket arrangement, hvor alle kan være med og samtidig er der mulighed for at den enkelte bliver udfordret og alle får gode oplevelser.

Vælg teambuilding i Esbjerg hos CoastZone

Hos CoastZone har vi en indgående forståelse for det gode samarbejde, og vores mange års erfaring har efterhånden givet os et stærkt indblik i, hvordan man bedst muligt skaber samarbejde på tværs af forskelligheder. Når vi skræddersyr et event til dig og dine medarbejdere, så har vi fokus på jer som virksomhed og personerne heri; jeres behov og ønsker, samt jeres udfordringer i hverdagen er vores udgangspunkt. I et teambuilding-arrangement skal der nemlig være plads til alle, og det tager vi naturligvis højde for. Hos os kan I opleve teambuilding til søs, rappelling, diverse former for problem- og opgaveløsning, forskellige spil og meget andet, der alt sammen tvinger jer til at samarbejde på kryds og tværs, give plads til hinanden mm. Igennem CoastZone Challenge bliver I udfordret i diverse samarbejdsøvelser og alle kan være med. Med teambuilding i Esbjerg kan I som kollegaer komme tættere på hinanden og få en bedre forståelse for hinandens forskelligheder, hvilket vil bidrage til en bedre stemning, når I er på arbejde.

Book dit næste arrangement hos os

Overvejer du selv at stable et arrangement på benene, så kan det hele blive meget nemmere, hvis du vælger at alliere dig med os. Det kan nemlig være svært at beslutte aktiviteter og forløb, hvor alle kan være med, hvor alle ansatte involveres og der måske også er stof til eftertanke, som kan bruges i hverdagens samarbejde, og det er her vi kommer ind i billedet. Vi er nemlig eksperter, og vi ved alt om, hvad der fungerer i både mindre og større forsamlinger og hvad der logistisk hænger sammen. Tøv derfor ikke med at gøre brug af vores ekspertise; kontakt os i dag for yderligere information omkring dine muligheder hos os. Vi sidder klar ved telefoner og taster, for at skræddersy et tilbud til dig. Kontakt os i dag og kom godt i gang. 70 77 00 77 / info@coastzone.dk.

Seneste nyheder

3 råd til at fastholde arbejdsglæden

Her får du tre simple forslag til, hvordan du og dit team kan dyrke de uformelle relationer, mens I arbejder hjemmefra.

Læs hele artiklen

CoastZone ansætter ny direktør

Når 2019 rundes af i CoastZone, er det ikke blot afslutningen på et rigtig godt år fuld af oplevelser og udvikling. Det er samtidig et farvel til direktør Simon Rønlev, der på eget ønske vælger at gå nye veje: ”Det er det rigtige tidspunkt for mig personligt og for CoastZone” siger han og fortsætter: ”For 5 år siden satte jeg mig et personligt mål om at udvikle forretningen og videreføre den særlige medarbejderkultur, vi har. Det mål har jeg nået. Nu har vi fundet den rette til at tage CoastZone videre på sin rejse”. Simon vil være en del af CoastZones team på udvalgte projekter frem til sommeren 2020.

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet