Samarbejde i teamet

Find jeres vej til godt samarbejde og god kommunikation

Samarbejde og kommunikation er nøgleord for alle virksomheder, der gerne vil have succes med det, de laver. Uanset hvad dit firma beskæftiger sig med, er det essentielt at kunne samarbejde og kommunikere effektivt på kryds og tværs af fagområder, kompetencer, profiler og afdelinger. Med god kommunikation skabes gode rammer på arbejdspladsen, og god kommunikation er derfor også med til at sikre trivsel og godt samarbejde kollegaer imellem.

God kommunikation og effektivt samarbejde er dog sjældent nemt at etablere uden videre hjælp og fokus. Det kan faktisk tage mange år at etablere en kultur og et samarbejde, hvor alle medarbejdere føler sig som en del af teamet og succesen. En god måde at kickstarte vejen til bedre samarbejde og kommunikation er via teambuilding, der hurtigt og nemt sætter skub i hjulene.

 

Forståelse som vejen til det gode samarbejde

I ethvert samarbejde, er det vigtigt, at du, som individ, har forståelse for din kollegas reaktionsmønster. På et teambuilding kursus med os planlægger vi øvelser, hvor I lærer hinandens styrker og svagheder at kende. Målet er ofte at opnå en større forståelse for, på hvilke områder man komplementerer hinanden. Denne forståelse skaber et bedre samarbejde, da det bliver lettere at kommunikere, når man kender hinandens bevæggrunde, tankegang og adfærd. Hos CoastZone har vi over 14 års erfaring med teambuilding, og her på siden har vi samlet information om vores forskellige udbud af teambuilding-arrangementer, som med garanti vil styrke samarbejdet mellem dig og dine kollegaer. Se desuden alle vores aktiviteter her.

Find dit teambuildingforløb her

Vi tilbyder en række teambuilding-forløb, som på den ene eller anden måder bidrager til styrkelse af jeres samarbejde og kommunikation. Vores forløb skræddersyes jeres formål for dagen. Uanset om I er til fysisk aktivitet, logiske opgaver, inspirerende foredrag eller grænsesøgende udfordringer, sikrer vi, at I styrker relationen og danner grobund for optimeret samarbejde i jeres daglige arbejde.

Her på siden kan du finde inspiration til nogle af vores mest populære teambuilding-forløb. Du kan blandt andet lade dig inspirere af Fangeflugten, evt. med rappelling, hvor adrenalinen helt sikkert vil komme til at arbejde på højtryk. Er I et alsidigt hold, hvor nogle har benzin i blodet og andre er mere til logisk opgaveløsning, vil vores Le Mans helt sikkert være lige noget for jer. Et oplagt forløb i forhold til styrkelse af samarbejde og kommunikation kunne også være vores GPS Adventure, hvor I udstyres med iPads, telefoner, opgaver, checkpoints og live tracking, som skaber en naturlig rød tråd til hverdagens arbejde, hvor teknologiske virkemidler ofte er redskabet til kommunikation.

Mulighederne er mange med vores store udbud af teambuilding-forløb. Der er altid ny inspiration at hente. Har du helt særlige ønsker eller krav til et teambuilding-forløb, vil vi også meget gerne efterkomme dem. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Bestil dit teambuilding med CoastZone allerede i dag og mærk, hvordan alle medarbejdere bliver bedre til at samarbejde og kommunikere. 

Henrik Møller, HR Manager & Partner, CoastZone

Henrik Møller

HR | Partner

23 24 31 37

Gode råd til et bedre samarbejde

Hvilke styrker har jeres team?

Har I et fælles mål?

Hvor ser I udfordringer i samarbejdet?

Kender I hinandens personprofiler?

Hvordan er den daglige kommunikation?

Vi anbefaler et af disse forløb, som et værktøj til øget samarbejde:

Seneste nyheder

3 råd til at fastholde arbejdsglæden

Her får du tre simple forslag til, hvordan du og dit team kan dyrke de uformelle relationer, mens I arbejder hjemmefra.

Læs hele artiklen

CoastZone ansætter ny direktør

Når 2019 rundes af i CoastZone, er det ikke blot afslutningen på et rigtig godt år fuld af oplevelser og udvikling. Det er samtidig et farvel til direktør Simon Rønlev, der på eget ønske vælger at gå nye veje: ”Det er det rigtige tidspunkt for mig personligt og for CoastZone” siger han og fortsætter: ”For 5 år siden satte jeg mig et personligt mål om at udvikle forretningen og videreføre den særlige medarbejderkultur, vi har. Det mål har jeg nået. Nu har vi fundet den rette til at tage CoastZone videre på sin rejse”. Simon vil være en del af CoastZones team på udvalgte projekter frem til sommeren 2020.

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet