Spot On

Tablet-spil med opgaver for hoved og krop

Omgivelserne er jeres spilleplade i dette aktive GPS-spil, hvor I navigerer ved hjælp af en tablet. Opgaverne toner automatisk frem på skærmen, når checkpunkterne passeres. Både jeres paratviden, kreativitet og taktik udfordres i kampen om point. Ønsker I frisk luft, ny energi til mødedagen, fælles oplevelser, dialog omkring et specifikt emne eller sightseeing på en anderledes måde? Så er Spot On præcis, hvad I skal bruge!

Pointjagt med tablets

Refleksion og udfordringer

På en anderledes og aktiv måde skaber vi refleksion og gør jer klogere på hinanden. I får frisk luft til hoved og krop, som tilfører teamet masser af ny energi. Spilsuccesen bygger på den gode dialog og en klar strategi. Ved hvert checkpunkt udfordres jeres logik og kreativitet, almene viden, frie fantasi og visuelle fortolkning. Sammen skal I træffe hurtige beslutninger i håb om at tage vigtige point med videre. Svar og løsningsprocesser bringer jer ikke kun tættere på mål, men også tættere på hinanden.

 

Bevægelse og opgaveløsning

Spot On kombinerer bevægelse med orientering og opgaveløsning, når I i mindre teams og udstyret med tablets navigerer rundt på en defineret, men ukendt rute i byen eller naturen. Målet er checkpunkter, som udløser opgaver af logisk og kreativ karakter. Det kunne være spørgsmål og opgaver, som lader jer få et dybere kendskab til byen i befinder jer i, almene spørgsmål eller skræddersyede spørgsmål omhandlende lige netop det, I mødes for.

 

Skræddersyet forløb

Spot On giver jeg en god mulighed for at tune ind på hinanden, på omgivelserne og på virksomheden. I kan selv være med til at skræddersy forløbet og dermed så sunde frø til det fokus, der har betydning i jeres hverdag. Den levende og energifyldte ramme leder naturligt til refleksion, dialog og handling. Undervejs er det også muligt at indsætte pit-stops med smagsprøver eller samarbejdsøvelser på udvalgte destinationer.

Ove Rokkedal, Sales Manager, CoastZone

Ove Rokkedal

Commercial Manager

53 53 58 97

Pris for 12 personer i 2 timer

7.900,- + moms

Pr. person derudover: 325,- + moms

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet