Le Mans

i CoastZone Performance Center

Samarbejde i højt gear

Kom helt tæt på det særlige teamwork, der hvert år skaber vindere i det legendariske Le Mans. CoastZones version Le Mans er en unik teamoplevelse for alle – ikke kun motorentusiaster. Her deler I den helt særlige atmosfære og mærker, hvordan I hver især har en vigtig aktie i teamets succes. Det er en oplevelse, hvor energi, performance og sammenhold smelter sammen og skaber noget værdifuldt for både team og individ.

Le Mans for hele teamet!

Holdånd og fælles kræfter

I dyster mod hinanden i mindre hold, og den naturlige konkurrence og sublime kraft, som Le Mans indebærer, fremmer gejsten og jeres teamånd. Når den intense dyst skydes i gang, råder hvert team over én gokart, som på intet tidspunkt må stå stille. Alt imens involveres I i et væld af udfordringer for både hoved og krop og arbejder med samarbejde og kommunikation på mange niveauer. Det gælder om at disponere teamets ressourcer klogt og bringe alle kræfter i spil både på og uden for banen.

 

Alsidige aktiviteter og kompetencer

Under Le Mans skal I arbejde sammen for at holde gokarten kørende. Holdene skal undervejs sørge for bl.a. at skaffe køretilladelser, brændstof, skifte dæk, løse diverse logistiske opgaver og træffe strategiske beslutninger. Uden teamwork går karten i stå og værdifulde sekunder spildes. De spændende og krævende aktiviteter foregår både til lands, til vands og i luften. Hele holdet er i gang samtidig – hos os er ingen tilskuer. Alle kan være med uanset fysik, alder og interesse, og jeres individuelle kompetencer kommer i spil på nye måder.

 

Unikt set-up

Sammen med Le Mans legenden, Tom Kristensen, har vi skabt et unikt univers, som giver jer muligheden for at prøve Le Mans i sin helt egen form. Et set-up der uden tvivl vil udfordre, underholde og imponere. I CoastZone Performance Center kombinerer vi fart, spænding og konkurrence med teambuilding, god kommunikation og en bred vifte af udfordrende aktiviteter af forskellig karakter. I får puls, sved og adrenalin for alle pengene. 

Ove Rokkedal, Sales Manager, CoastZone

Ove Rokkedal

Commercial Manager

53 53 58 97

Vejledende pris

Opstart: Kr. 10.000,- + moms

Pr. person: Kr. 850,- + moms

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet