Teambuilding med CoastZone

Det godesamarbejde handler om at gå den samme vej. Om at løfte i flok. Om vedvarende fokus. For hverken strategi, økonomi eller teknologi kan bære vækst alene. I CoastZone ved vi, at den rette blanding af oplevelse og refleksion, træning og læring er den direkte vej til succes og udvikling.

Med teambuilding målrettet jer skaber vi succesoplevelser, der motiverer og forvandler jeres team. Vi sætter gang i den bevægelse, der gør afstanden mellem forskelligheder mindre og værdien af den fælles indsats større.

Døren ind i vores verden er åben for alle jer, der på en tryg og aktiv måde ønsker at udforske, udfolde og udvikle jeres samarbejde.

Teambuilding med CoastZone favner bredt

Teambuilding i hele landet

Vi dækker hele landet og tilbyder teambuilding både ude og inde. Slå jer løs på 89.000 kvm i Danmarks største teambuildingcenter centralt beliggende i Jylland, eller stik til søs med vores skib FREM med kurs mod maritime succesoplevelser. I kan også vælge en af vores mange samarbejdshoteller og -partnere som ramme om jeres teamdag. Hvis I foretrækker at blive på jeres vante hjemmebane, så lad os komme til jer. Vi står klar, hvor end I ønsker at være sammen - også uden for Danmarks grænser.

Se forslag til teambuilding nedenfor og få overblik over alle aktiviteter her.

Underholdning til julefrokost gør menneskerne på billedet glade. De stråler af glæde og har armene i vejret.

Julefrokost-teambuilding

Skyd det gode humør i gang med sjove aktiviteter á 1-2 timers varighed, der gør julefrokosten til en garanteret succes!

Julefrokost

CoastZone Challenge

Mærk hvordan forskelligheder gør stærk med CoastZone Challenge - klassisk teambuilding og sjov konkurrence under åben himmel.

Læs mere

High Performance

Udforsk jeres teams sande potentiale og bliv et high performance team gennem et træningsforløb tilpasset jer.

Læs mere
To mænd forsøger at løse GPS Adventure, inden de næste teambuilding lege begynder.

GPS Adventure

Udfold jeres samarbejde på tværs af geografi og oplev værdien af god kommunikation og videndeling.

Læs mere

Spot On

Få frisk luft og ny energi med det aktive GPS-spil, hvor I navigerer vha. en tablet, og opgaverne automatisk toner frem.

Læs mere

Everything DiSC®

Profilværktøjet giver et værdifuldt indblik i egne og andres styrker og potentialer, og I får et fælles sprog til at tale om interne udfordringer.

Læs mere

Brain Game

Foren teamwork og personlig intelligens i en energisk kamp om point - indendørs konkurrence med en bred pallette af opgaver.

Læs mere

Udvikling af teams

Opnå den ultimative fordel af samarbejde med det anerkendte udviklingsprogram The Five Behaviors of a Cohesive Team™.

Læs mere

Alle aktiviteter

Bredden er vores styrke, og vi tilbyder teambuilding både ude og inde - altid målrettet jeres fokus. Se de mange muligheder her.

Læs mere

En dynamisk teambuildingpartner

I 14 år har vi skabt oplevelser og læring for mennesker og medarbejdere. Vi ved, hvor vigtig rådgivning og planlægning er, når oplevelsen ikke blot skal være en succes på dagen, men også rumme et udbytte på sigt. For os er ingen virksomheder og medarbejdere ens. Gennem tæt dialog rykker vi tæt på jeres verden og målretter arrangementet efter dér, hvor I gerne vil bevæge jer hen.

Derfor får I et skræddersyet oplæg og en plan for dagen. Vi koordinerer al logistik, afstemmer alle elementer og sikrer et stærkt samspil mellem de involverede parter. Vi guider jer hele vejen, så I trygt kan møde op til nogle begivenhedsrige timer eller dage i selskab med jeres kollegaer. Netop derfor har vi vundet 'Årets bedste teambuildingleverandør' tre år i træk og har en tilfredshedsrate på 9,2 ud af 10 i løbet af de sidste tre år. Vi garanterer succesoplevelser og læring for alle i teamet.

 

Find ny inspiration med CoastZone

Hos CoastZone kan du altid hente ny inspiration til afholdelse af teamdage, personalearrangementer, teamevents, firmafester, mødeaktiviteter og længere udviklingsforløb. Når vi skal sætte kursen sammen med et team, er jeres mål vores kompas. Vores verden favner bredt og vi ved, at god rådgivning er essentiel for at navigere i den. I tæt samarbejde med hinanden kortlægger vi rejsen og den endelige destination. I vil opdage, at hvor end I skal hen, vil rejsen med os igangsætte en rejse i jeres team.

Holder I til i Aarhus eller København, har vi samlet nogle specifikke forslag og inspiration til teambuilding i Aarhus og teambuilding i København. Læs også mere om teambuilding i Jylland, på Sjælland eller på Fyn - vi tilbyder teambuilding i hele landet.

Eksempler på andre lokationer:


En investering i mennesker

Med en stærk forståelse for det gode samarbejde og en særlig evne til at sætte varige aftryk skaber vi oplevelser, der brænder igennem og er med til at frigive energi, tid og ressourcer i jeres hverdag. Teambuilding er relevant for alle virksomheder. Investeringen kommer dobbelt tilbage, så det kan altid betale sig, at lægge arbejdet fra sig og komme hinanden ved på en anderledes måde. Vi hjælper meget gerne med at tænke kreativt.

Kontakt os og hør mere om mulighederne. Vi glæder os til at give jer fælles succesoplevelser, der skaber udvikling og bedre sammenhold i virksomheden

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet