Ryste sammen

Samarbejde og fællesskab i fokus

CoastZone skaber fælles succesoplevelser, som involverer og motiverer alle. Vi sætter jer i bevægelse som ét team og skaber grobund for nye og stærkere relationer. Med teambuilding, der aktiverer både hoved og krop, stiller vi skarpt på samarbejde og styrken i forskelligheder. Det er oplevelser, som smitter positivt af på det kollegiale sammenhold og arbejdsglæden. 

Oplevelser som udfordrer og samler jer

Styrk jeres relationer med fælles oplevelser

Måske er i et nyt team, der skal lærer hinanden at kende, eller måske trænger I til et afbræk fra hverdagen, hvor I kommer hinanden ved på en anden måde.

På teambuilding med CoastZone har alle en god oplevelse. I trygge og aktive rammer bringer vi ny gejst og energi ind i jeres team og får jeres fællesskab til at blomstre, når I knytter bånd langt væk fra de daglige rutiner.

 

Sammenhold og sjov konkurrence

Vi tilbyder både aktive udfordringer, motiverende konkurrence og hyggelige fællesoplevelser. Bliv f.eks. klogere på omgivelserne og hinanden på pointjagt med Spot On, lad jer gribe af den sjove konkurrence med Brain Game, eller mærk adrenalinen og holdånden boble i det alsidige Le Mans.

Vi har aktiviteter for enhver smag og hjælper gerne med at finde frem til det rigtige valg for netop jeres team.

Spot On

Få frisk luft og ny energi med det aktive GPS-spil, hvor I navigerer vha. en tablet, og opgaverne automatisk toner frem.

Læs mere

Brain Game

Foren teamwork og personlig intelligens i en energisk kamp om point - indendørs konkurrence med en bred pallette af opgaver.

Læs mere

Le Mans

En unik teamoplevelse for alle – ikke kun motorentusiaster. Det er samarbejde i højt gear og udfordringer for hoved og krop.

Læs mere

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet