Make a Movie

Fællesskab og kreativitet

Make a Movie er fællesskab, motivation og god energi. I oplever, hvordan jeres samarbejde, kreativitet og fantasi udvikler sig gennem levende billeder. Sammen handler I på de gode idéer og fællesskabet omkring den kreative proces sætter øjeblikkeligt positive spor i jeres team.

 

Fokus på vigtige emner

Både den færdige film og processen i sig selv kan være med til at skabe positiv opmærksomhed omkring vigtige emner. Sammen dykker I ned i spændende fokusområder – måske skal virksomhedens identitet, strategi, kultur, processer eller salgstiltag fortolkes? I skal være opfindsomme, når I skal finde ud af, hvordan I kan bruge både omgivelser og andre visuelle virkemidler til at understrege filmens budskab.

 

Samarbejde om kreativ proces

I arbejder med filmprojektet i mindre teams og bærer det fra idéudvikling til færdigt resultat. Med en tablet til rådighed skal hvert team indspille en kort film. I fordeler roller og skal ved fælles hjælp skabe handling, billeder og flow. Vi har mulighed for at kickstarte den kreative proces med små opgaver, der sætter gang i idégenereringen og tilfører energi på tværs af teams. Det hele afsluttes naturligvis med premiere, hvor det gælder om at præsentere den bedste film.

Make a Movie er oplagt som mødebreak, hvor I får et andet perspektiv på det faglige fokusområde. Aktiviteten er også en sjov stemningsskaber som optakt til fælles middag og fest – evt. med Oscar-tema.

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet