High Performance foredrag

Find styrke i teamet

Hvad er det lige, der sker, når individer sættes sammen i et team? Vi har alle oplevet både glæder og udfordringer i teams, vi har indgået i. Med særligt fokus på at erkende og anerkende den værdiskabende forskellighed og arbejde med den i stedet for imod den, giver vores passionerede teamkonsulent et farverigt indblik i de dynamikker, der gør sig gældende mellem mennesker.

 

Værdien af samarbejde

I involveres i vores verden, hvor et stærkt team defineres som et High Performance Team. Her handler det om styrken i forskelligheder og værdien af samarbejde. Om tillid og respekt. Om fælles mål og ansvar. Om rollefordeling og spilleregler. Fortællingen om High Performance Team tanken er en fortælling om værdier, som alle teams har adgang til – og kan drage nytte af.

 

Inspirerende mindset og motiverende fortællinger

Det er et aktivt og involverende foredrag, hvor den inspirerende fortælleform bygger på personlige og professionelle erfaringer. Foredraget introducerer til den grundlæggende viden om et mindset, en adfærd og en arbejdsform. Det kan danne afsæt for et målrettet udviklingsforløb med CoastZone eller kan stå alene som et inspirerende indspark, der sætter gang i nye tanker, skaber nysgerrighed og fælles motivation.

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet