Foredrag

Værdiskabende foredrag

Book én af vores tre foredragsholdere, som gennem nærværende og relevante fortællinger inspirerer jer til at se ind på jeres egne fokusområder med nye øjne.

Den ultimative konkurrencefordel

Kan man overhovedet måle samarbejde? Ja, det kan man! Thomas Liebe drager jer ind i sin verden af aktiv læring og teamdynamik. Han introducerer en simpel model, der anerkendes på verdensplan som best practice i udviklingen af teams. Evnen til at samarbejde og dermed udrette mere på kortere tid er utvivlsomt den ultimative konkurrencefordel. Det er en stærk fortælling om adfærd, der bygger på høj faglighed og et utal af personlige erfaringer.

 

Frømand om forandring

Bastian Riis Mortensen har som frømand gennem 7 år sat sine fodaftryk på den internationale scene. Træd med indenfor i et fremmed univers og bliv klogere på den eksistentielle betydning af vilje, samarbejde og empati i verdens brændpunkter. Om at fokusere på dét, der kan ændres og acceptere dét, der ikke kan. Hvordan vender man egentlig hjem med sådan en bagage og bruger den positivt til at skabe værdi for mennesker i helt andre sammenhænge?    

High Performance foredrag

Hvad er det lige, der sker, når individer sættes sammen i et team? Vi har alle oplevet både glæder og udfordringer i teams, vi har indgået i. Med særligt fokus på at erkende og anerkende den værdiskabende forskellighed og arbejde med den i stedet for imod den, giver vores passionerede teamkonsulent et farverigt indblik i de dynamikker, der gør sig gældende mellem mennesker. Læs mere om High Performance foredrag.

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet