Mødeaktivitet

Motiverende og udbytterige møder

CoastZone sikrer de optimale betingelser for et udbytterigt møde. Ved at forene jeres agenda med teambuildingaktiviteter tilfører vi ny energi til mødet, skaber en fælles referenceramme og en dybere forankring af dagens faglige budskaber. 

Mødeaktivitet med Mannaz

Få budskaberne ind under huden

Møder er en fast og vigtig del af langt de fleste virksomheders hverdag. Her bliver både små og store udfordringer vendt og drejet, men løsningen ligger ofte først i den efterfølgende eksekvering. Derfor er det afgørende, at mødets budskaber kommer ind under huden og ikke bliver hængende som tomme ord i luften. Det kan være i form af praktiske opgaver og refleksionspauser, hvor i bearbejder det faglige indhold på en anderledes måde og dermed får mere ud af jeres tid sammen. Eller i form af aktive mødebreaks, som bidrager med fornyet energi og gåpåmod, der gør de faglige diskussioner mere effektive. I kan også bruge teambulding som uformel afrunding af mødedagen inden en evt. fælles middag.

 

Mødelokale i trekantsområdet

Når man afholder møder, er det vigtigt, at alle forstår at samarbejde med hinanden og give konstruktiv feedback. I denne proces bliver rammerne også vigtige for at kunne holde et effektivt møde. Mangler du et godt mødelokale eller et samlingssted i trekantsområdet, kan vi hjælpe dig hos CoastZone. I CoastZone Performance Center har vi mødelokaler, der er perfekte til en lang række formål, og kun fantasien sætter grænser for, hvad vores lokaler og udendørsarealer kan bruges til.

Daniel Kring, Account Manager, CoastZone

Daniel Kring

Account Manager

28 45 62 30

Spot On

Få frisk luft og ny energi med det aktive GPS-spil, hvor I navigerer vha. en tablet, og opgaverne automatisk toner frem.

Læs mere

Make a Movie

Oplev hvordan jeres samarbejde, kreativitet og fantasi udvikler sig gennem levende billeder, når I sammen handler på de gode idéer.

Læs mere

Foredrag

Bliv inspireret til at se på jeres fokusområder med nye øjne gennem nærværende og relevante fortællinger.

Læs mere

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet