Certificering i Everything DiSC Workplace®

Styrk dine kompetencer med en DiSC certificering

Med en DiSC® certificering får du ekspertisen til at anvende det internationalt anerkendte personprofilværktøj på din arbejdsplads eller som ekstern konsulent, og bliver i stand til at facilitere Everything DiSC Workplace® sessioner for kollegaer og klienter. 

Et DiSC® certificeringskursus er en faciliteringsuddannelse, som er særlig relevant for dig, der arbejder med:

 • HR og ledelse
 • Rekruttering
 • Medarbejderudvikling og ledertræning
 • Forhandling og konflikthåndtering
 • Organisationsudvikling
 • Samarbejde og kommunikation i både små og store virksomheder
 • Coaching

 

DiSC certificering som brugbart HR-værktøj

Måske har du allerede stiftet bekendtskab med profilværktøjet og fået udarbejdet din egen DiSC-profil. Med en certificering får du dybere forståelse for Everything DiSC Workplace® og bliver i stand til at fremme en DiSC-baseret arbejdskultur. Du får strategier til at facilitere DiSC-forløb for dine kollegaer og til at hjælpe dem med at bruge indsigten herfra aktivt og konstruktivt i hverdagen. Dermed understøtter en DiSC® certificering dine HR-aktiviteter, da du får et konkret og brugbart værktøj til at træne og udvikle andre.

 

Teoretisk og praktisk fundament, hvor du får kompetencer til at:

 • Fortolke DiSC-profiler og give personlig og anerkendende tilbagemelding herpå
 • Bruge DiSC® som forståelsesramme til at skabe selvindsigt hos individer og teams
 • Drage fordel af DiSC i relation til ledelse, teams og organisationsudvikling

 

Alt hvad du har brug for til at implementere DiSC® i hverdagen:

 • Træningsplatform med adgang til teori og øvelser, som du kan støtte dig til, når du skal planlægge DiSC-forløb.
 • Portal hvor du kan skræddersy DiSC-forløb og administrere personprofiler
 • Adgang til alle fire typer DiSC-profiler: Workplace, Sales, Management og Work of Leaders.
 • Værktøj til sammenligningsrapport, hvor du kan relatere specifikke medarbejderes personprofiler til hinanden.
 • 2 Everything DiSC Workplace plakater
 • Sparring og support fra CoastZone i forbindelse med din efterfølgende brug af DiSC.

Bastian Riis Mortensen

Team Training Manager | Partner

21 29 30 76

Praktiske informationer

Pris

Kr. 16.500,- ekskl. moms

Tilmelding

Pernille Rugholm Bøgehave
pernille@coastzone.dk / 28 55 57 36

Spørgsmål

Du er meget velkommen til at kontakte os med evt. spørgsmål, og vi kommer også gerne forbi og fortæller mere om certificeringen

DiSC certificeringskursus

 

Forberedelse

Forud for undervisningsdagene får du adgang til en online træningsplatform, som du skal bruge til forberedelse til kurset (ca. 4 timers varighed). Træningsplatformen vil du fortsat have adgang til efter kursets afslutning, så du til enhver tid kan gå tilbage og genopfriske teori og øvelser, når du f.eks. skal planlægge forløb på egen hånd.

Du skal desuden udfylde en personlig Everything DiSC Workplace® profil (ca. 30 min. varighed). Du modtager herefter en rapport med beskrivelse af din profil, som du skal læse inden undervisningen.

 

 

Undervisning

Undervisningen bygger oven på den online forberedelse. Gennem en kombination af forelæsning og workshop erhverver du over undervisningsforløbet:

 • Forståelse for Everything DiSC® modellen og relateret forskning
 • Evne til at facilitere DiSC-sessioner for medarbejdere i din virksomhed, herunder at håndtere evt. udfordringer som kunne tænkes at opstå i forbindelse hermed
 • Anvende DiSC-rapporter i interaktioner i hverdagen

 

 

Eksamen og faciliteringspakke

Kurset afsluttes med en eksamen, som du skal gennemføre via den online træningsplatform i dagene efter kurset. På platformen har du adgang til supplerende materiale, som du skal læse på egen hånd, inden du gennemfører eksamen. Herefter modtager du din DiSC® certificering elektronisk og kan gemme og/eller printe den ud.

Du er nu certificeret til at facilitere DiSC-forløb. Foruden adgang til online platforme, hvor du kan træne, administrere forløb og profiler samt lave sammenligningsrapporter, er det nødvendigt for at facilitere egne forløb, at du har adgang til en USB-nøgle fra Wiley med er stort PowerPoint-bibliotek.

Kursusdage, pris og tilmelding

Prisen for forløbet, inkl. undervisning og adgang til online platforme er kr. 16.500,- ekskl. moms.

I forbindelse med tilmelding opkræves kr. 4.000,- ekskl. moms, og det resterende beløb skal betales senest 14 dage inden kursusstart. I tilfælde af afbud refunderes betalingen for kurset ikke, men der tilbydes plads på næstkommende kursus.

Er du interesseret i at blive certificeret i Everything DiSC Workplace® kan du tilmelde dig ved Project Coordinator Pernille Rugholm Bøgehave på pernille@coastzone.dk eller 28 55 57 36.

Du kan enten vælge et certificeringskursus, hvor undervisningen foregår over to dage med fysisk tilstedeværelse i Tørring eller Frederiksberg, eller et certificeringskursus hvor du deltager i 5 online undervisningssessioner. Vælg ét af de tre nedenstående forløb.

Fysisk tilstedeværelse
2 dage

26.-27. november
7160 Tørring, CoastZone Performance Center

12.-13. december
2000 Frederiksberg

Online undervisning
5 x 1,5 time

Start 22. januar + sessioner 29. januar, 5. februar, 12. februar og 19. februar kl. 16.00-17.30. Sprog: Engelsk.

Der vil løbende blive tilføjet flere kursusdage.

DiSC certificering i CoastZone Performance Center

Undervisningen finder sted den 26.-27. november i CoastZone Performance Center, Egholmvej 2, 7160 Tørring*. Placeret i rolige omgivelser indbyder stedet til fordybelse, så du får det optimale ud af dit forløb. Vi anbefaler, at du f.eks. overnatter på det nærliggende Hotel Gudenå (egenbetaling), da der vil være lidt hjemmearbejde på dag 1.

Prisen for forplejning (2 morgenmad, 2 frokost, 1 aftensmad samt drikkevarer) er kr. 695,-

CoastZone forbeholder sig retten til at aflyse kurset, såfremt der er under 6 tilmeldte. I så fald tilbageføres betalingen for forløbet. 

Læs mere om profilværktøjet Everything DiSC Workplace® og CoastZones tilgang til certificeringskurset nedenfor.

 

Anerkendt personprofilværktøj

Everything DiSC Workplace® er et veldokumenteret profilværktøj fra forlaget Wiley, som udvikler værktøjer og læringsforløb, der hjælper mennesker til at udvikle et større potentiale rent professionelt. I Everything DiSC Workplace® er fokus på samarbejde mellem kollegaer, og værktøjet giver et værdifuldt indblik i hver enkelt persons styrker og potentialer.

Spørgerammen i Everything DiSC® er adaptiv, hvilket gør, at spørgsmålene tilpasses undervejs til den enkeltes svar. Denne styrke gør de individuelle rapporter præcise og målbare. Profilerne giver indblik i, hvad der karakteriserer de forskellige medarbejdere: D - Dominans, i - Indflydelse, S - Stabilitet og C - Competence-søgning. Den er bygget op i tre dele: 1) Din DiSC-stil: Indsigt i personlige proriteter, motivations- og stressfaktorer 2) Forstå andre: Hvad kendetegner andre stile, og hvordan reagerer du på dem 3) Effektivt samarbejde: Få strategier til at arbejde sammen med andre DiSC-stile.

Everything DiSC Workplace® forsyner således virksomheder med et nyt, fælles sprog til at forstå og tale om specifikke interne udfordringer og styrker – og konkrete strategier til at arbejde konstruktivt med forskellighederne. Gennem indsigt kan virksomheden udforske medarbejderes og teams sande potentiale og skabe et mere effektivt samarbejde.

 

CoastZone som udbyder af DiSC certificering

CoastZone er autoriseret Everything DiSC® partner, og vi bryster os af et dedikeret fokus på implementering af DiSC® i hverdagen. For os er personprofilerne nemlig ikke målet i sig selv, men et middel til at forstå hinandens adfærd og skabe et bedre samarbejde i virksomhederne. Vi er et team af passionerede og løsningsorienterede praktikere med rygsækken fuld af erfaring og værktøjer. Vores respekt for arbejdet med mennesker bygger på en særlig forståelse for det gode samarbejde, der skaber et stærkt fundament for resultater. 

Partner og Team Training Manager Bastian Riis Mortensen er ansvarlig for din certificering i Everything DiSC Workplace® og undervisningen i CoastZOne Performance Center. Bastian er naturligvis selv DiSC® certificeret samt akkrediteret i The Five Behaviors of a Cohesive Team™, og han har omfattende erfaring med planlægning og afvikling af forløb med fokus på læring og udvikling. Som tidligere frømand og med en lang karriere fra Forsvaret har Bastian stor praktisk erfaring med teamarbejde og -dynamikker, som han i dag viderefører i CoastZone. Med stort smil og en proaktiv tilgang til udfordringer og muligheder er Bastian en inspirerende træner og oplægsholder.