Læring og udvikling

Udforsk dit teams sande potentiale

Det gode samarbejde handler om at gå den samme vej. Om at løfte i flok. Om vedvarende fokus. For hverken strategi, økonomi eller teknologi kan bære vækst alene. Udforsk dit teams potentiale og skab fundamentet for resultater.


Forløb der sætter varige aftryk

Med træning og konkrete værktøjer igangsætter vi jeres udvikling mod et velfungerende, sammenhængende og effektivt team. Vores arbejde med mennesker er baseret på High Performance Team-tanken og teoretisk viden samt mange års erfaring. I selve eksekveringen lægger vi vægt på, at øvelserne er i øjenhøjde og giver mening for deltagerne. Med en særlig forståelse for det gode samarbejde gør vi det svære operationelt, så forandringen bliver implementerbar i hverdagen og skaber en mærkbar og varig forvandling.

Thomas Liebe sætter ord på udviklingen af etablerede teams

Målrettet udvikling

I tæt dialog med jer målretter vi forløbet ud fra netop jeres forudsætninger og situation, og hen mod en konkret målsætning. Vi tror på, at alle i teamet kan bidrage positivt i den proces eller udfordring, I står overfor, og vi hjælper jer med at opdage og udnytte hinandens ressourcer. Et godt udgangspunkt for jeres næste teamdag er derfor personprofiler som skaber forståelse for bevæggrunde og adfærdsmønstre.

 

Udfordringer og muligheder

Baggrunden for et udviklingsforløb kan være mangeartet. Måske går I med følgende overvejelser:

  • I ønsker sparring på, hvordan I kommunikerer jeres strategi ud i organisationen
  • I har ansat nye medarbejdere, som skal integreres på en fornuftig måde
  • I ser kommunikative udfordringer på tværs af teamet
  • Der er behov for at se strategien på en anden måde
  • I ønsker at lade medarbejderne interagere med virksomhedens værdier og mål
  • Ledelsesgruppen skal afholde ledelsesseminar - hvordan gør vi det bedst muligt?
  • I mangler inspiration til jeres næste seminar
  • I ønsker at udforske jeres teams sande potentiale

Vi glæder os til at inspirere jer til nye veje og muligheder i teamet og ikke mindst give jer fornyet indsigt og værktøjer til brug i jeres daglige samarbejde.

 

Vejen til et High Performance Team

Vi tager altid udgangspunkt i High Performance Team teorien. Vi giver jer indsigt i den commitment, forståelse og respekt, der kræves af alle i en gruppe for at blive et High Performance Team. Dette træner vi gennem praktiske øvelser og håndgribelig viden, som kan implementeres i jeres daglige rutiner.

Der sker noget magisk i et team, når alle tager ansvar. Ved at lære at bruge nye ressourcer eller lade flere løfte opgaverne, kan I spare tid på vejen mod målet – uanset om I har arbejdet sammen i 10 år eller i 10 dage.

Efter et forløb med os, har I fået værdifuld læring og udbytterige værktøjer, der gør jer i stand til at fastholde den positive forandring på egen hånd i jeres hverdag – som en effektiv og dynamisk gruppe af individer, der yder maksimalt og konstant udvikler sig.Indsigt gennem personprofiler

Måske har I allerede fået udarbejdet person- eller adfærdsprofiler, som vi kan arbejde videre med? Måske kunne I tænke jer, at få udarbejdet nye profiler? Vi har rigtig god erfaring med at anvende personprofiler som udgangspunktet for udviklingsforløb i mindre grupper. Det kunne være en afdeling eller et team på 5-10 medarbejdere, hvor I ønsker at optimere jeres arbejdsrutiner, lære hinandens adfærd og bevæggrunde bedre at kende og skabe den indsigt, I har brug for til at udnytte alle ressourcer og optimere jeres samarbejde.

Thomas Liebe

Team Training Manager | Partner

61 61 66 97

Da Thomas i 2012 vandt andenpladsen som ”DiSC trainer of the year” på verdensplan lå 10 års intenst arbejde med teambuilding og teamudvikling for CoastZone bag kåringen. Thomas brænder for at fremme lederskab og arbejdsglæde som drivkraft, og har gennem DiSC og The five behaviours of a cohessive team fået mulighed for at kombinere CoastZones teamudviklingsforløb med målbare adfærdsværktøjer, som tager de danske virksomheder med storm.

Thomas er en udpræget "iD profil"; han er målrettet, både på CoastZones og på vores kunders vegne. Når du møder ham, vil du straks bemærke hans passion, drive og store know-how. Thomas holder flere foredrag og workshops og bruger en del af sin tid på DAC 365. Så hvis I overvejer et årshjul af udvikling så er Thomas og DAC 365 det helt rigtige for jer. 

Allerede i sin tid i Forsvaret vidste Thomas, at han ville gøre en forskel for mennesker og gerne som iværksætter. Som 23-årig stiftede han sin første virksomhed, som i løbet af blot to år voksede til 60 medarbejdere.

”Det var sjovt at vækste så markant og skabe overskud, men jeg kunne mærke, at det mest af alt var udviklingen af mine medarbejdere, der tændte mig. Derfor solgte jeg min virksomhed og forfulgte min passion for at udvikle mennesker” forklarer Thomas.

Mødet med Brian i 2004 og stiftelsen af CoastZone A/S blev startskuddet til et nyt iværksættereventyr for Thomas. Når man hører Thomas tale om passion og livsglæde, kommer det direkte fra hjertet – og er der nogen, der smiler i regnvejr – så er det Thomas. Siden første dag i CoastZone er han gået forrest i sol, regn og sne og har vist flere end 2000 virksomheder, hvordan vi kan styrke samarbejdet på arbejdspladsen ved at fokusere på succesoplevelser og performance. Måske derfor er Thomas en yderst efterspurgt Team Training Manager i hele landet.

”Vi kan alle sammen sætte os ned 
og blive enige om mål, ansvar, tillid, respekt og kommunikation. Det vanskelige ligger i, at føre disse beslutninger fra mødelokalet ud i hverdagen. Det kræver træning, træning og træning at blive og være et succesfuldt team, der kan holde motivationen og energien oppe, når presset stiger. Derfor arbejder vi på at nedbryde det komplekse og gøre det enkelt, så medarbejderne husker det i hverdagen, og det bliver håndgribeligt både at udføre og træne” forklarer Thomas.

Henrik Møller

Team Training Manager | HR | Partner

23 24 31 37

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet