GPS Adventure

Spil med kommunikation i højsædet

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål. Disse egenskaber får I brug for, når I tager med CoastZone på GPS Adventure, hvor I udfolder jeres samarbejde på tværs af geografi. I er opdelt i inde- og udehold, men vha. GPS og mobiltelefoner kan I sammen finde frem til checkpunkterne og løse opgaverne. Kun ved at dele viden, kan I knække koderne og komme i mål.

Dynamisk konkurrence

Det gode samarbejde på tværs af vilkår

I oplever jeres samarbejde udfolde sig i et dynamisk spil, hvor de praktiske udfordringer med klare paralleller til hverdagen bekræfter værdien i kommunikation og vidensdeling på tværs af kompetencer, geografi og adfærd. I rystes sammen på en uformel og energisk måde og oplever nye sider af hinanden. Det hold, der formår at optimere kommunikationen, effektivisere samarbejdet og prioritere opgaverne bedst muligt samler flest point og vinder dysten.

 

Kommunikation er nøglen til succes

I inddeles i mindre hold, som dyster mod hinanden i en sund konkurrence, der tilfører gejst og intensitet til forløbet. De enkelte hold opdeler sig yderligere i inde- og udehold og udstyres med mobiltelefoner til at kommunikere gennem. Via GPS kan indeholdet i kontrolrummet hele tiden følge med i udeholdets bevægelser og dermed guide holdkammeraterne frem til en række checkpunkter i området. Ved checkpunkterne skal inde- og udehold i fællesskab løse opgaver af både teoretisk og kreativ karakter. Forløbet består af to halvlege, så alle har mulighed for både at opleve rollen ude i felten og inde i kontrolrummet.

 

Motiverende og virkelighedsnær ramme

Vi kan allerede her afsløre, at det langt fra kun gælder om at kunne løbe hurtigt. Koncentration, kommunikation, logik og overblik er mindst lige så vigtigt – og lige netop derfor kan alle være med. I får en fælles succesoplevelse, der giver et indblik i, hvordan kommunikation og positiv energi er vigtige faktorer for succes. Vi har desuden mulighed for at tilføre skræddersyede spørgsmål målrettet virksomheden eller særlige fokusområder og dermed bringe jer tættere på de elementer, der har betydning i jeres hverdag.

Daniel Kring, Account Manager, CoastZone

Daniel Kring

Account Manager

28 45 62 30

Pris for 12 personer i 3 timer

11.600,- + moms

Pr. person derudover: 550,- + moms

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet