Kickoff

En stærk start

Et kickoff bruges til at skyde noget nyt i gang eller som motivator for at fortsætte det gode arbejde. Måske står I over for implementering af nye strategier, systemer, procedurer, produkter eller på anden vis en forandring, der berører mange eller alle? At komme godt fra start har afgørende betydning for at nå de opsatte mål.

 

Involvering skaber motivation og bringer jer i mål

Det er afgørende at skabe involvering og motivation, så I får skabt fælles fodfæste og retning for den kommende periode eller det forestående projekt. Ved at engagere medarbejderne både mentalt og fysisk sikrer I jer, at jeres budskaber kommunikeres klart og dermed bliver implementerbare. Om det så er budskaber i form af mål, strategier, metoder, lanceringer, forandringer eller andet, der er på netop jeres agenda.

Et kickoff kan vare en halv eller en hel dag, og uanset jeres udgangspunkt byder vi ind med værktøjer til at skabe forståelse, engagement og handling bag ledelsens ord.


Skræddersyet løsning

For os er et kickoff altid en skræddersyet løsning. Sammen planlægger vi dagen, så den matcher jeres mål, medarbejdere og strategi. Vi rykker tæt på jeres verden og guider jer igennem opbygning af agenda og tilrettelægger indslag i en orden, der underbygger det faglige indhold. Det kan være praktiske opgaver, refleksionspauser og aktiviteter, som understreger budskaberne. Ingen indslag stjæler fokus, men giver dem tværtimod større tyngde. Afhængig af jeres fokus, kan jeres kickoff f.eks. tage udgangspunkt i én af aktiviteterne til højre. 

Ønsker du sparring på jeres program og et bud på, hvordan I involverer alle medarbejdere og skaber forståelse og commitment, hjælper vi jer meget gerne.

 

 

Thomas Liebe

Team Training Manager | Partner

61 61 66 97

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Seneste nyheder

Bliv certificeret i DiSC®

Nu kan du blive certificeret i personprofilværktøjet Everything DiSC Workplace® gennem CoastZone. Styrk dine HR-kompetencer, og bliv i stand til at facilitere udviklingsforløb med DISC® .

Læs hele artiklen

Fælles firmajulefrokost

Hold jeres firmajulefrokost i Danmarks største teambuildingcenter den 30. november 2018! I skal ikke sørge for andet end appetit på en aften i godt selskab.

Læs hele artiklen