Kickoff

En stærk start

Et kickoff bruges til at skyde noget nyt i gang eller som motivator for at fortsætte det gode arbejde. Måske står I over for implementering af nye strategier, systemer, procedurer, produkter eller på anden vis en forandring, der berører mange eller alle? At komme godt fra start har afgørende betydning for at nå de opsatte mål.

 

Involvering skaber motivation og bringer jer i mål

Det er afgørende at skabe involvering og motivation, så I får skabt fælles fodfæste og retning for den kommende periode eller det forestående projekt. Ved at engagere medarbejderne både mentalt og fysisk sikrer I jer, at jeres budskaber kommunikeres klart og dermed bliver implementerbare. Om det så er budskaber i form af mål, strategier, metoder, lanceringer, forandringer eller andet, der er på netop jeres agenda.

Et kickoff kan vare en halv eller en hel dag, og uanset jeres udgangspunkt byder vi ind med værktøjer til at skabe forståelse, engagement og handling bag ledelsens ord.


Skræddersyet løsning

For os er et kickoff altid en skræddersyet løsning. Sammen planlægger vi dagen, så den matcher jeres mål, medarbejdere og strategi. Vi rykker tæt på jeres verden og guider jer igennem opbygning af agenda og tilrettelægger indslag i en orden, der underbygger det faglige indhold. Det kan være praktiske opgaver, refleksionspauser og aktiviteter, som understreger budskaberne. Ingen indslag stjæler fokus, men giver dem tværtimod større tyngde. Afhængig af jeres fokus, kan jeres kickoff f.eks. tage udgangspunkt i én af aktiviteterne nedenfor. 

Ønsker du sparring på jeres program og et bud på, hvordan I involverer alle medarbejdere og skaber forståelse og commitment, hjælper vi jer meget gerne.

 

 

Pernille Bøgehave, Project Coordinator, CoastZone

Pernille Bøgehave

Customer Service & Office Coordinator

28 55 57 36

LEGO® SERIOUS PLAY®

LEGO® SERIOUS PLAY® er et kreativt kommunikationsværktøj, hvor omdrejningspunktet er jeres strategi og konkrete udfordringer.

Læs mere

Goal Mapping

Brug af målsætningsværktøjet styrker jeres professionelle fællesskab og gør jer i stand til at tænke og handle mere målrettet.

Læs mere
To mænd forsøger at løse GPS Adventure, inden de næste teambuilding lege begynder.

GPS Adventure

Udfold jeres samarbejde på tværs af geografi og oplev værdien af god kommunikation og videndeling.

Læs mere

Seneste nyheder

Ny mødeløsning med fysisk afstand

Vi har i samarbejde med FÆNGSLET udviklet en særlig mødeløsning, der hjælper dig til at holde møder med afstand - og samtidig bringer medarbejderne tæt på hinanden gennem usædvanlige oplevelser.

Læs hele artiklen

3 råd til at fastholde arbejdsglæden

Her får du tre simple forslag til, hvordan du og dit team kan dyrke de uformelle relationer, mens I arbejder hjemmefra.

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet