Julefrokost

Underholdende aktiviteter og
indslag til julefrokosten

Skyd det gode humør i gang med sjove aktiviteter, der gør julefrokosten til en garanteret succes!

Vi tilbyder aktiviteter á 1-2 timers varighed, der er den perfekte start på julehyggen eller det sjove indslag i løbet af aftenen. Aktiviteterne kræver ingen omklædning, men du kan være sikker på at være iklædt smil resten af festen.

CoastZone er eksperter i at skabe succesoplevelser, der involverer alle medarbejdere, og med vores udvalgte juleaktiviteter styrker vi både jeres traditioner og relationer.

 

Hvorfor teambuilding til julefrokosten?

Julefrokostens fokus på glæde og samvær gør det oplagt at forene begivenheden med sjove aktiviteter, der sætter fællesskabet i fokus. Med garanti for et godt grin, intens konkurrence og god stemning, ved vi præcis, hvad der skal til for at aktivere og involvere alle medarbejdere.

Giv jer I kast med vores populære teambuildingaktiviteter, som har fået et ekstra drys af jul.

Alle priser er eksklusiv moms og gældende indtil 31. december 2018.

Martin Lotzkat

Account Manager

41 61 11 11

Christmas Game - 1,5 time

Tag nissehuen på og udfold jeres forskelligheder! Med De 9 Intelligenser som afsæt forenes teamwork og personlig intelligens i sjove juleopgaver: Er du logisk, visuel, naturalistisk, sproglig, filosofisk, musisk, kropslig, inter- eller intrapersonel? Op til 12 deltagere i 1,5 time kr. 6.000,- Deltagere derover kr. 250,- pr. person.

Rush Hour - 1,5 time

Bliv bidt af stemningen i dette 1:1 brætspil og kast samarbejde og teamånd i puljen! Som brikker i spillet skal I finde logikken i at flytte teamet rundt på 40 forskellige levels. Det gælder om at holde hovedet koldt og være tro mod de aftalte roller… Op til 12 deltagere i 1,5 time kr. 6.000,- Deltagere derover kr. 250,- pr. person.

Let's Dance

Start festen med mærkbar energi! En professionel danseinstruktør med et fantastisk drive tager jer i hånden og skaber en glad og levende time. Uanset tempo og stil er der plads til det hele - både fodfejl og fejltrin. Jeres fællesskab udfoldes for fuld musik! 1 time minimum kr. 9.000,-

Holiday Quiz - 1 time

Byd spilleglæde og teamdynamik velkommen ved bordet med en underholdende julequiz. I små teams samles I omkring en tablet, hvor sjove juleopgaver skruer op for snakken og konkurrencen. Bliv klogere på højtiden og teamets mange skjulte talenter. Op til 12 deltagere i 1 time kr. 5.000,- Deltagere derover kr. 175,- pr. person.

Inspiration til flere julerier

  • Byg et peberkagehus - lad hyggen sprede sig med en klassisk juleaktivitet
  • Lej en fotonaut - forevig festen med skøre og sjove stemningsbilleder
  • Lav julens bedste chokolade - en kreativ oplevelse for alle chokolade-elskere
  • Varm op med Cocktail Class - lav perfekte cocktails med en professionel bartender
  • Standup og musik - bliv underholdt af en komiker eller grebet af god musik
  • Temafest - giv den traditionelle julefrokost et anderledes twist
  • Eller noget helt andet - mulighederne er mange...

Mangler I et sted at være?

… Så har vi svaret! CoastZone Performance Center har alt, hvad der skal til for at skabe den ideelle julefrokost. I naturskønne omgivelser i Tørring sammensætter vi lige netop det arrangement, I ønsker – uden nogen brokker sig, når I skruer op for volumen og skråler med på ’Last Christmas’.

Om I er 12 eller 200 gæster, skaber vi de optimale rammer om jeres julefrokost. Alt efter jeres ønsker og behov sørger vi for menu, dekoration, musik, underholdning, transport, overnatning osv.

Den 30. november kan I desuden deltage i stor fælles firmajulefrokost i CoastZone Pereformance Center.

 

Kig indenfor i vores festlokale i CoastZone Performance Center:

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet