Julefrokost

Aktiviteter til årets julefrokost

Skyd firma julefrokosten i gang med sjove aktiviteter, der gør julefrokosten til en garanteret succes! Vi tilbyder aktiviteter af 1-2 timers varighed. 

 

Vi har klargjort underholdning til jeres firma julefrokost 

Se vores 3 bud nedenfor. Alle aktiviteter kan arrangeres på både dansk og engelsk og har priser fra 175,- pr. person. Sæt stemningen og samarbejdet i bevægelse! Book julefrokost-aktiviteter nu! Priser er ekskl. moms og gældende for arrangementer i 2020.

 

Skab årets bedste julefrokost for dine kollegaer! Book idag:

70 77 00 77, info@coastzone.dk

 

CoastZone er eksperter i teambuilding og aktiviteter, der involverer alle medarbejdere. Med vores udvalgte juleaktiviteter styrker vi både jeres traditioner og relationer. Læs om og vælg din favorit nedenfor. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os

Ove Rokkedal, Sales Manager, CoastZone

Ove Rokkedal

Commercial Manager

53 53 58 97

Årets bedste julequiz

1 times fantastisk julequiz!

Gæt og grin jer igennem årets absolut bedste julequiz! Lad den kickstarte julefrokosten eller bring stemningen til kogepunktet mellem sild og snaps. Ved bordene rykker I sammen i små teams, imens vi sætter gang i den intense konkurrence på teamets tablet. I det perfekte mix af julekategorier jagter I point og kæmper om titlen som højtidens quizmestre: Skyd årets sjoveste julebilleder, syng med på de kendte klassikere, knæk koder og løs rebusser, gæt julemad og juletraditioner, find hemmelige stregkoder og husk tilbage på de største julehits i radio og TV gennem tiden. Vi lover, at mange skjulte juletalenter pakkes ud, når alle er med til at skabe teamets succes!

 

Pris: 1 time op til 12 deltagere kr. 5.000,-
Pr. deltager derover kr. 175,-

Spil på alle tangenter

1,5 times juleteambuilding for alle!

Udfold jeres forskelligheder og spil på alle tangenter ved opvarmningen til årets julefrokost! I en medrivende og stemningsfuld ramme klarer I udfordringer fordelt i små teams. Find ud af, hvem der er logisk, visuel, naturalistisk, sproglig, filosofisk, musisk, kropslig, inter- og intrapersonel. I en tæt konkurrence jagter I point, knækker koder og krypteringer, pusler ord og figurer, danser og stomper, mimer og gætter gåder og får styr på julemandens flyvske rensdyr. Med afsæt i de 9 intelligenser skruer vi op for julehumøret og kombinerer teamwork med jeres personlige styrker. I går til bords med rigtig god energi og masser af fælles oplevelser!

 

Pris: 1,5 time op til 12 personer kr. 6.000,- 
Pr. person derover kr. 250,- 

Jul i myldretid

1,5 times myldrende hurtig konkurrence!

Skyd julefrokosten i gang med spil og konkurrence i stor skala, og oplev teamwork som den absolutte game changer! I den travleste tid på året er trafikken helt umulig! For at nå hjem til jul må I lægge en god plan i de enkelte teams. Den ene trafikprop afløser den anden, og I må øve jer ved bordet, før I er klar til at træde ud på gulvet som levende brikker. Her skal I være skarpe, for udfordringen skal klares på blot 10 sekunder. Der er 40 trafikpropper at løse og som tiden går frem mod jul øges kompleksiteten. Hvad sker der, når I ikke længere kan klare kaos alene? Og hvor meget er I parate til at satse, når muligheden byder sig? I har travlt, for snart er det jul!

 

Pris: 1,5 time op til 12 personer kr. 6.000,-
Pr. person derover kr. 250,- 

Book julefrokost aktivitet

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet