Firmafest og event

Firmaarrangement, sommerfest, teamevent, personaledag...

Kært barn har mange navne, og når alt kommer til alt, er indholdet det vigtigste! Et vellykket medarbejderarrangement skaber smil, motivation og sammenhold. Hvordan fejrer I hinanden?

 

Mindeværdige oplevelser

Uanset om I skal have planlagt årets store fest eller fejringstur fuld af aktiviteter, står vi klar til at hjælpe. Vi skaber den optimale ramme om både faglighed og fornøjelse og sørger for både logistiske og farverige detaljer som transport, forplejning, overnatning, lys, lyd, udsmykning og underholdning.

Det velplanlagte teamevent eller personalearrangement bidrager med nye fælles oplevelser, som adskiller dem fra den daglige rutine og smitter positivt af på arbejdsglæden.

 

Professionel partner

Hos CoastZone har vi siden 2004 planlagt teambuildingforløb og har solid erfaring med planlægning af både store og små events. Som løsningsorienterede praktikere med samarbejdspartnere i både ind- og udland, foruden vores eget teambuildingcenter, kan vi forvandle de vildeste idéer til uforglemmelige oplevelser.

Vi sætter en ære i at yde professionel rådgivning og bruge tid på at sikre, at alt er planlagt ned i mindste detalje, så du trygt kan stå i spidsen for årets medarbejderdag!

 

Årets firmafest

Firmafester er for nogle årets kollegiale højdepunkt, og for mange medarbejdere er belønningsture og kollegialt samvær en vigtig motivation i dagligdagen. Som medarbejder bruger man dog kun arbejdstid og fritid på arrangementer, der er velarrangerede og danner gode og stærke relationer kollegaerne imellem.

Men det kan være et stort og svært projekt at arrangere en god firmafest, for der er mange ting at forholde sig til og holde styr på: Hvor finder vi de rigtige lokaler? Hvad skal vi egentlig lave? Hvordan involverer vi alle? Hvad med forplejning? Kan vi inkorporere et fagligt element i løbet af dagen?

Hos CoastZone ønsker vi at gøre det nemt for dig og dine kollegaer at danne stærke bånd og skabe nye fælles oplevelser sammen til jeres firmafest. Vi hjælper med sparring og nytænkning samt alle de praktiske deltaljer, så planlægningen af eventet ikke tager al din tid, og du kan nyde resultatet med overskud og ro i maven.

 

Inspiration til festen

Er I til udendørs oplevelser og olympisk stemning, er CoastZone Legene en perfekt mulighed for at prøve grænser af og samtidig lære hinanden at kende på en anderledes måde, når de klassiske OL-discipliner optræder med utraditionelle twists.

Ønsker I fart over feltet, varme gokart dæk og oplevelser til vands, til lands og i luften er Le Mans lige jer!

Leder du efter et festlokale, hvor I kan fortsætte den gode stemning fra dagens mange oplevelser og holde et brag af en firmafest om aftenen, skaber vi den helt rette stemning i vores eget festlokale ’Værkstedet’ i CoastZone Performance Center. Vi tilbyder ligeledes fordelagtige løsninger hos vores gode samarbejdspartnere rundt i landet, hvis dette er en bedre løsning for jer. 

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet