Sommerfest

Fest og fællesskab med kollegaerne

Sommerfesten er blandt årets højdepunkter. Her puster I ud med gode kollegaer, oplever nye ting sammen og ser måske også nye sider af hinanden. Lad os hjælpe med at holde fast i det bedste af jeres sommertradition og bryde med rammen på en ny og givende måde - uanset sted og antal.

 

Frisk luft og fællesskab

Flyt sommerfesten udenfor - måske bare for et par timer. Mærk sommervinden og mød hinanden i en dynamisk konkurrence med fællesskabet i fokus. Der opstår glæde og sammenhold, når I dyster side om side i aktive udfordringer. Hyggen og det gode humør flytter uden tvivl med til bords, og mon ikke oplevelsen som helhed sætter sit positive præg på hverdagens energi?

 

Sommerfest i Danmarks største teambuildingcenter

Med både festlokale og 89.000 kvm. at boltre sig på er CoastZone Performance Center den ideelle ramme om årets sommerfest. Kickstart den hyggelige dag og aften med aktive udfordringer, hvor jeres samarbejde er nøglen til succes. Træn f.eks. jeres teamwork med Le Mans, hvor den brede pallette af aktiviteter sikrer, at alle får nogle fantastiske timer i godt selskab. De fælles succesoplevelser smitter positivt af på sammenholdet og gør uden tvivl festen ekstra magisk. Alt efter jeres ønsker sørger vi for middag, festtema, udsmykning, underholdning, transport mm.

 

Alt er muligt...

Vi står klar til at hjælpe med inspiration og rådgivning, uanset om I ønsker et heldagsarrangement, et par timers indledende teambuilding eller søger hjælp til at skabe en uforglemmelig fest om aftenen. 

Mulighederne er utallige, og vi sammensætter præcis den sommerfest, I drømmer om!

Simon Rønlev, CEO, CoastZone

Simon Rønlev

Business Development Manager

28 24 55 26

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet