Fest og event

Det ultimative firmaevent

Dørene åbner, og sommerfuglene i maven forvandler sig til ”wauw” og ”neeeej”. I ser begejstret på hinanden, mens I bevæger jer indenfor. Musikken spiller, og oppyntningen i jeres farver skruer op for fællesskabsfølelsen. De smukt dækkede borde afgiver løfte om gastronomisk forkælelse og indbyder til venskabelige samtaler. Aftenens fest er kulminationen på en dag i selskab med gode kollegaer. Det er præcis, som I havde håbet på, og alligevel overgår det jeres forventninger...


Mindeværdige oplevelser

Det vellykkede firmaevent er et, der indkapsler essensen af jeres fællesskab. Hvor den røde tråd i eventet er jeres virksomheds DNA, som alle delelementer støtter op om. Hos CoastZone har vi øje for alle de små detaljer, der tilsammen tegner det fulde billede – med lige netop det motiv, I ønsker.

Det velplanlagte teamevent eller personalearrangement bidrager med nye fælles oplevelser, som efterlader varige smil på læben og hænder over hovedet – også når kalenderen igen skriver mandag.

Uanset om I skal have planlagt årets store fest eller en fejringstur fuld af aktiviteter, står vi klar til at hjælpe. Vi forvandler de vildeste idéer til uforglemmelige oplevelser.

Simon Rønlev, CEO, CoastZone

Simon Rønlev

CEO | Partner

28 24 55 26

Sommerfest

Brug sommerfesten som en anledning til at opleve nye ting sammen. Er I på udkig efter et heldagsarrangement, et par timers teambuilding eller en uforglemmelig fest?

Læs mere

Firmafest

Med os ved roret går fest, firma og fællesskab op i en højere enhed. Hold f.eks. festen i anderledes rammer eller gå all in på udsmykning og underholdning.

Underholdning til julefrokost gør menneskerne på billedet glade. De stråler af glæde og har armene i vejret.

Julefrokost

Gør julefrokosten til en garanteret succes med sjove aktiviteter á 1-2 timers varighed. Vi sørger også gerne for menu, dekoration, musik mm., så I kan få hele pakken ét sted.

Læs mere

Jubilæum

Et jubilæum fortjener ekstra glimmer. Fylder virksomheden år, så saml f.eks. alle medarbejdere til en dag fuld af fælles oplevelser og afslut med et brag af en fest.

Læs om 20 års jubilæum med Miralix

Kickoff

Skyd året eller et nyt projekt godt i gang og nå jeres mål! Ved brug af konkrete værktøjer skaber vi involvering og motivation, så I får fælles fodfæste og retning.

Læs mere

Produktlancering

Vi hjælper med at få jeres produkt til at fremstå fra sin bedste side og har fuld fokus på praktik og logistik, så dagen forløber som smurt – og I kan vie jeres opmærksomhed til gæsterne.

Professionel partner

I CoastZone har vi siden 2004 planlagt store såvel som små events. Vi skaber den optimale ramme om faglighed og fornøjelse og sørger for både logistiske og farverige detaljer.

Vi møder jer med passion og engagement og sætter en ære i at yde professionel rådgivning og bruge tid på at sikre, at alt er planlagt ned i mindste detalje. Som løsningsorienterede praktikere kan vi håndtere enhver udfordring, så I med ro i maven kan holde fuldt fokus på hinanden og formålet med dagen.

 

Den perfekte lokation

Sammen med jer finder vi den perfekte lokation for jeres arrangement: By eller skov, hotel eller telt, ind- eller udland… Vi har et stort netværk af gode samarbejdspartnere og -hoteller, foruden vores eget teambuildingcenter og skib. Og foretrækker I at blive i vante rammer, tropper vi med glæde op på jeres hjemmebane.

 

FREM

Er I til maritim stemning er vores skib FREM et ideelt valg. Den danske kulturskat er en atmosfærefyldt kulisse, og I vælger selv, om vi skal til havs eller forblive forankret til kajen.

 

CoastZone Performance Center

I CoastZone Performance Center får I 89.000 kvm. til jeres rådighed inkl. sø, skov, gokartbane og stort festlokale. Her har I alle muligheder for at skabe et event, som længe vil blive husket.

 

Teambuilding til jeres event

En firmafest eller afdelingsdag er en oplagt mulighed for at styrke jeres relationer og samarbejde gennem teambuilding. Teambuilding kan både indgå som understøttende aktivitet eller være selve omdrejningspunkt for dagens samvær.

Tænder udendørs oplevelser og olympisk stemning jeres indre flamme, er CoastZone Legene en perfekt mulighed for at prøve grænser af og samtidig lære hinanden at kende på en anderledes måde, når de klassiske OL-discipliner optræder med utraditionelle twists.

Ønsker I fart over feltet, varme gokartdæk og udfordringer til vands, til lands og i luften er Le Mans lige jer! Her kan I med fordel fortsætte den gode stemning fra dagens mange oplevelser og holde et brag af en firmafest om aftenen i vores eget festlokale ’Værkstedet’ i CoastZone Performance Center.

 

Firmaarrangement, sommerfest, teamevent, personaledag...

Jeres event kan have mange former og formål, og når alt kommer til alt, er indholdet det vigtigste! Et vellykket arrangement skaber smil, motivation og sammenhold.

For nogle er firmafester årets kollegiale højdepunkt, og for mange medarbejdere er belønningsture og kollegialt samvær en vigtig motivation i dagligdagen. Som medarbejder bruger man dog kun arbejdstid og fritid på arrangementer, der er velarrangerede og danner gode og stærke relationer kollegaerne imellem.

Men det kan være et stort og svært projekt at arrangere en god firmafest eller company day, for der er mange ting at forholde sig til og holde styr på: Hvor finder vi de rigtige lokaler? Hvad skal vi egentlig lave? Hvordan involverer vi alle? Hvad med forplejning? Kan vi inkorporere et fagligt element i løbet af dagen?

Hos CoastZone ønsker vi at gøre det nemt for dig og dine kollegaer at danne stærke bånd og skabe nye fælles oplevelser sammen til jeres firmarrangement. Vi hjælper med sparring og nytænkning samt alle de praktiske detaljer, så planlægningen af eventet ikke tager al din tid, og du kan nyde resultatet med overskud og ro i maven.

Vi hjælper med alle detaljer

 • Invitationer og online tilmeldingssystem
 • Navneskilte, roll-ups og bannere
 • Transport og logistik
 • Fotograf - foto, video og drone
 • Forplejning og madoplevelser
 • Tjenere og bartendere
 • Telte, borde, stole og service
 • Inspirerende udsmykning
 • Lyd og lys
 • Musik og underholdning
 • Overnatning og værelsesfordeling
 • Gimmicks, merchandise og goodiebags
 • Koordinering af alle underleverandører

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet