Fest og event

Vi skaber hele events med forbindelse til hverdagen

Mennesker skaber bevægelse

CoastZone bringer mennesker i spil. Med fodfæste i teamet og den enkelte, med respekt for virksomhedens historie, ambition og situation, sætter vi samarbejdet i bevægelse og skaber grobund for mere.

Vores oplevelser involverer og motiverer, former og forvandler. Vi underbygger relationer og fremhæver det stærke i forskelligheder. Med tillid til forandring kan det sande potentiale udfolde sig.

Vi ved, at de små, personlige skridt er afsæt for den fælles bevægelse, der leder til vækst. For hverken økonomi eller strategi, teknologi eller talent skaber den alene.

Vi gør os umage, og vores arbejde med mennesker bygger på en særlig passion. Med dybe rødder i erfaring og praktik viser vi vejen til det gode samarbejde og skaber et stærkt fundament for resultater.

Vi sætter mennesker i bevægelse og skaber bevægelse i mennesker.

 

Tag os med på råd ved

Teamdage og afdelingsseminarer - Teambuilding, kickoff og strategiforløb 

Trivsel i hverdagen - Leder- og medarbejderudvikling         

Fester og event - Onboarding og re-boarding

Når I ønsker UDBYTTE af HELE eventet

Hele events med forbindelse til hverdagen

Udbytte -Får i det HELE med?

Det vellykkede firmaevent er et, der indkapsler essensen af jeres fællesskab. Hvor den røde tråd i eventet er jeres virksomheds DNA, som alle delelementer støtter op om. Hos CoastZone har vi øje for alle de små detaljer, der tilsammen tegner det fulde billede – med lige netop det motiv, I ønsker. 

Dørene åbner og sommerfuglene i maven forvandler sig til ”wauw” og ”neeeej”. I ser begejstret på hinanden, mens I bevæger jer indenfor. Musikken spiller, og oppyntningen i jeres farver skruer op for fællesskabsfølelsen. De smukt dækkede borde afgiver løfte om gastronomisk forkælelse og indbyder til venskabelige samtaler. Aftenens fest er kulminationen på en dag i selskab med gode kollegaer og udbytte der rækker længere end denne ene festdag. Det er præcis, som I havde håbet på, og alligevel overgår det jeres forventninger...

Det velplanlagte teamevent eller personalearrangement bidrager med nye fælles oplevelser, som efterlader varige smil på læben og hænder over hovedet – også når kalenderen igen skriver mandag.

Uanset om I skal have planlagt årets store fest eller en fejringstur fuld af aktiviteter, står vi klar til at hjælpe. Vi skaber hele events med forbindelse til hverdagen og forvandler jeres idéer til uforglemmelige oplevelser. 

Simon Rønlev, CEO, CoastZone

Simon Rønlev

Business Development Manager

28 24 55 26

Vi hjælper med alle detaljer

 • Invitationer og online tilmeldingssystem
 • Navneskilte, roll-ups og bannere
 • Transport og logistik
 • Fotograf - foto, video og drone
 • Forplejning og madoplevelser
 • Tjenere og bartendere
 • Telte, borde, stole og service
 • Inspirerende udsmykning
 • Lyd og lys
 • Musik og underholdning
 • Overnatning og værelsesfordeling
 • Gimmicks, merchandise og goodiebags
 • Koordinering af alle underleverandører

Kontakt os for eventrådgivning

70 77 00 77 - info@coastzone.dk

Bliv kontaktet

Sommerfest

Brug sommerfesten som en anledning til at opleve nye ting sammen. Er I på udkig efter et heldagsarrangement, et par timers teambuilding eller en uforglemmelig fest?

Læs mere

Firmafest

Med os ved roret går fest, firma og fællesskab op i en højere enhed. Hold f.eks. festen i anderledes rammer eller gå all in på udsmykning og underholdning.

Underholdning til julefrokost gør menneskerne på billedet glade. De stråler af glæde og har armene i vejret.

Julefrokost

Gør julefrokosten til en garanteret succes med sjove aktiviteter á 1-2 timers varighed. Vi sørger også gerne for menu, dekoration, musik mm., så I kan få hele pakken ét sted.

Læs mere

Jubilæum

Et jubilæum fortjener ekstra glimmer. Fylder virksomheden år, så saml f.eks. alle medarbejdere til en dag fuld af fælles oplevelser og afslut med et brag af en fest.

Læs om 20 års jubilæum med Miralix

Kickoff

Skyd året eller et nyt projekt godt i gang og nå jeres mål! Ved brug af konkrete værktøjer skaber vi involvering og motivation, så I får fælles fodfæste og retning.

Læs mere

Produktlancering

Vi hjælper med at få jeres produkt til at fremstå fra sin bedste side og har fuld fokus på praktik og logistik, så dagen forløber som smurt – og I kan vie jeres opmærksomhed til gæsterne.