CoastZone Performance Center

Danmarks største teambuildingcenter

Med ro til fordybelse og plads til aktiv udfoldelse er vores eget center for teambuilding et anderledes mødested og en verden af oplevelser! Med hele 89.000 kvm. at boltre sig på er der rig mulighed for at udfolde og udvikle jeres samarbejde.

CoastZone Performance Center: Se stedet

 

Oplevelser ud over det sædvandlige

På vores hjemmebane, CoastZone Performance Center i Tørring, kan vi håndtere alt fra teambuildingaktiviteter, firmaarrangementer, personaledage, mødefacilitering, forplejning og overnatning. Med både sø, skov, plæner, gokartbane, ATV- og offroad bane, klatring samt mødelokaler og festlokale indbyder den store grund til utallige oplevelser til lands, til vands og i luften. Prøv f.eks. det unikke Le Mans, hvor alle holddeltagere og ressourcer kommer i spil.

Ove Rokkedal, Sales Manager, CoastZone

Ove Rokkedal

Commercial Manager

53 53 58 97

Le Mans

En unik teamoplevelse for alle – ikke kun motorentusiaster. Det er samarbejde i højt gear og udfordringer for hoved og krop.

Le Mans

Race Challenge

Udfordringer på fire hjul, der dufter af benzin og får adrenalinen til at pumpe i kroppen - og skaber ægte holdånd.

Læs mere

CoastZone Challenge

Mærk hvordan forskelligheder gør stærk med CoastZone Challenge - klassisk teambuilding og sjov konkurrence under åben himmel.

Læs mere

Alt samlet ét sted

I CoastZone Performance Center finder du alt, hvad der skal til for at skabe det ideelle firmaarrangement. Her er optimale rammer for udviklende teambuilding, udbytterige møder og unikke firmaevents.

Faciliteterne giver os mulighed for at skræddersy præcis det arrangement, I drømmer om. Kombiner f.eks. en dag fuld af aktive udfordringer og samarbejdsøvelser med middag og fest om aftenen. Alt efter jeres ønsker sørger vi for middag, festtema, udsmykning, underholdning, overnatning, transport m.m.

Om I er 12 eller 1.200 deltagere, så er CoastZone Performance Center stedet for jeres arrangement!

 

Lokaler til enhver lejlighed

Brug CoastZone Performance Center som eksternt mødecenter, f.eks. i forbindelse med interne møder og -uddannelsesdage, fremvisning af nye produkter eller konceptlanceringer. I CoastZone Performance Center har vi mødelokaler til enhver lejlighed.

Du kan blandt andet afholde dit møde i vores mødelokale ’Overblik’ med plads til 35 personer og med direkte adgang til tagterrasse og café. Med alsidig bordopstilling kan lokalet indrettes efter jeres ønsker og behov. Vi sikrer de optimale betingelser for et udbytterigt møde. Har I brug for et lokale med plads til mange mennesker, er 'Værkstedet' oplagt for jer. Her er der plads til 300 personer, og er perfekt til teambuildingkurser, workshops og fester.

Hvis du har spørgsmål til vores udbud af mødelokaler eller faciliteter, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Motiverende mødeaktiviteter

Ønsker I sparring og input til mødeaktiviteter, der skaber deltagerinvolvering og praktisk læring undervejs i jeres møder, hjælper vi også gerne med dette. Ved f.eks. at forene jeres agenda med refleksions- og samarbejdsøvelser tilfører vi ny energi til mødet, skaber en fælles referenceramme og en dybere forankring af dagens faglige budskaber.

 

Danmarks bedste firmaarrangementer

CoastZone Performance Center gennemgik en stor renovering i 2014, og centret som tidligere var kendt under navnet Actionparken eller ActionZone fremstår nu som vores eget Performance Center. Her har vi alle muligheder for at sammensætte Danmarks bedste firmaarrangementer.

Mange af vores kunder i CoastZone Performance Center bruger centret til teambuilding, fest og evt. overnatning. Andre bruger stedets beliggenhed, størrelse og diversitet til produktfremvisninger, interne møder, teamdage, personalesamlinger og meget mere.

 

Professionel rådgivning

Hos CoastZone gør vi en dyd ud af at møde vores kunder i øjenhøjde, og derfor har vi fokus på, at du og dine kollegaer altid skal have de optimale rammer til rådighed for at kunne indfri formålet med jeres møde eller arrangement.

I får adgang til faciliteter i Danmarks største teambuildingcenter, og vi sammensætter lige netop det forløb, I efterspørger. I CoastZone afholder vi over 600 arrangementer årligt i hele landet, så hvis I endnu ikke er helt sikre på, hvad I vil, kan vi helt sikkert hjælpe med gode råd, idéer og inspiration. 

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet