The Team behind Your Experience

Meet Team CoastZone

We are a team of passionate and solution-oriented practitioners with a wealth of experience and hands-on tools. Based on a strong appreciation for good teamwork as well as an extraordinary gift for leaving a lasting impact, we go out of our way to fulfil the potential of both individuals and teams.

Simon Rønlev, CEO, CoastZone

Simon Rønlev

CEO | Partner

28 24 55 26

I 2009 startede Simon som freelance instruktør i CoastZone. Siden blev han kursusleder og dernæst fastansat som Team Training Manager med ansvar for CoastZones mange freelancere. I 2013 styrkede han CV'et med en DiSC certificering og partnerskab i selskabet. Den. 1. juli 2016 tiltrådte Simon som direktør i CoastZone. En funktion, som han med overblik og daglig ledelse formår at løfte til et nyt niveau, som sikrer at alle medarbejdere hver dag er bevidste om og kender vejen til vores fælles mål på egne og kunders vegne.

Simon er uddannet multimediedesigner og folkeskolelærer. En baggrund han bruger I flere af CoastZones teambuilding forløb, hvor vi integrerer tekniske virkemidler for at skabe en virkelighedsnær oplevelse. F.eks. I GPS Adventure og Tivoli Team Challenge.

CoastZones højeste mand har i hans professionelle elitesportskarriere driblet landets basketballbaner tynde som elitespiller, træner og talentudvikler. Vi nyder alle godt af hans team-sportsmentalitet og fortællinger fra tiden som baskedballspiller. Simon er en "I profil" og er altid klar på at underholde, motivere og yde kreativ sparring. Som Team Training Manager i CoastZone arbejder Simon med at sprede den vinderånd og fightermentalitet han har været en del af i sin basketball karriere til erhvervslivet med særligt fokus på intern respekt for hinandens kvaliteter som et værdifuldt værktøj.

”Jeg elsker, når vores arrangementer og aktiviteter skaber succesoplevelser og giver smil på læben. Ofte rykker vi tæt på de mennesker vi møder og det, at kunne mærke at vi gør en forskel for deres sammenhold og arbejdsglæde, gør det fedt at gå på arbejde hver eneste dag” udtaler Simon.

Henrik Møller, HR Manager & Partner, CoastZone

Henrik Møller

HR | Partner

23 24 31 37

Henrik er teamets HR ansvarlige. Hvis du søger et job hos os, er det Henrik du kommer til at snakke med -og det kan du godt glæde dig til. Han har en særlig evne til, at få alle med på holdet og skaber altid glæde og energi med high-fives, en god fortælling eller 10 squats. Henrik har en "I profil" og arbejder dynamisk og hurtigt. Han er fokuseret på de mennekser han arbejder sammen med og er en sand teamplayer. 

Henrik holder dagligt til i CoastZone Performance Center, hvorfra han planlægger forløb og rådgiver vores kunder i samarbejde, målopnåelse og performance. Henrik er certificeret i DiSC adfærdsprofiler, The Five Behaviours of a Team og Goal Mapping, som er verdens mest anerkendte målsætningsværktøj. Dette kombineret med hans baggrund indenfor sportens verdenen giver et unikt udgangspunkt for ethvert teamudviklingsforløb han er en del af.

”CoastZone skaber nogle helt fantastiske rammer for de arrangementer og udviklingsforløb, vi leverer. En rigtig god dag for mig ender ud i, at medarbejderne i de teams jeg arbejder med, begynder at reflektere over, hvordan de agerer hver for sig og i deres teams. Det handler om, at turde løfte blikket og se muligheder forude, og det handler om at have et fælles målbillede,” forklarer Henrik. 

 Henrik har dyrket elite- og multisport på højt niveau og har altid været optaget af, hvad mennesket kan præstere med de rette betingelser – både mentalt og fysisk. Henrik er uddannet idrætskonsulent og professionel træner på Idrættens Trænerakademi under Team Danmark og Dansk Idrætsforbund. Henrik tager aldrig afsted uden en træningstaske -for man kan altid få tid til en eller anden form for træning. Mens vi andre forsøger at følge med ham på trail stierne i skoven, nyder vi også, at følge ham fra sofaen, når han ifører sig den røde træningstrøje og begiver sig afsted på træningsophold og løb verden over. Netop derfor er Henrik også ansvarlig for vores udlandsture, adventure race muligheder og ikke mindst den interne sportsånd og fysiske træning for alle ansatte. Du kan læse om nogle af hans seneste bedrifter på bloggen.

”Først handlede adventure racing for mig om, hvor langt jeg som person kunne nå. Men efterhånden gik det mere og mere op for mig, at den væsentligste forskel for vores team performance i virkeligheden slet ikke var vores fysik. Langt vigtigere var vores samarbejde og hvordan vi i fællesskab kunne bruge de ressourcer, vi nu engang besad i de givne udfordringer, vi stod overfor. Den, der om natten trak læsset i en kano henover en kold sø med isbjerge, fik en hjælpende hånd i ryggen, når vi skulle cykle mountainbike på en stejl opkørsel dagen efter. For at lykkes skulle alle vores kræfter samles og styrkerne udnyttes bedst muligt” fortæller Henrik.

 

 

Brian Christiansen, Partner, CoastZone

Brian Christiansen

General Manager China | Partner

61 16 98 94
Pernille Bøgehave, Project Coordinator, CoastZone

Pernille Bøgehave

Project Coordinator

28 55 57 36
Martin Lotzkat, Account Manager, CoastZone

Martin Lotzkat

Account Manager

41 61 11 11

Martins mangeårige baggrund indenfor salg og rådgivning gør ham i stand til, både internt og eksternt, at yde faglig rådgivning med fokus på kundens specifikke ønsker. Martin arbejder med storkundeaftaler og ses desuden ofte i en af vores karakteristiske biler på vej til møder rundt i landet. 

Martin har en "Si profil" og er naturligt interesseret i mennesker omkring ham. Han imødekommer alle udfordringer og muligheder, er tillidsvækkende og den optimale kollega. Altid smilende og engageret! I sit daglige arbejde står Martin i spidsen for mange af vores arrangementer i CoastZone Performance Center. 

Udover sin mangeårige salgserfaring, er Martin uddannet Friluftsvejleder. Søger du oplevelser i naturen, i kano, kajak, speed båd, i telt, shelter, på mountainbike eller gående, så er Martin absolut værd at give et kald. Med 30 års engagement i FDF og en uddannelse i organisation og ledelse i praksis, er han den perfekte friluftsvejleder og teambuilding konsulent. 

 

Ove Rokkedal, Sales Manager, CoastZone

Ove Rokkedal

Sales Manager

53 53 58 97
Daniel Kring, Account Manager, CoastZone

Daniel Kring

Account Manager

28 45 62 30
Karsten Ettrup, Team Training Manager, CoastZone

Karsten Ettrup

Team Training Manager

22 58 39 94
Joan Nielsen, Quality Manager, CoastZone

Joan Nielsen

Quality Manager

27 51 07 52

Joan har 15 års erfaring fra administrative stillinger. Hun har en baggrund fra hotel og service branchen og har arbejdet med tekstforfatning i mange år. Joan har sans for detaljen og går ikke på kompromis med kvaliteten, uanset hvem eller hvad vi har med at gøre. Joan har arbejdet i CoastZone i 7 år, først som projektkoordinator og senere som Quality Manager. I CoastZone er Joan ansvarlig for den kreative process vi har i forbindelse med udarbejdelse af tilbud og andet skriftligt materiale. Hun er en storyteller og formår at forfatte vores kreative, og mange gange særprægende og finurlige tanker, ned på papir, så det giver mening på alle niveauer. 

Joan er desuden uddannet indenfor Lean og varetager derfor også flere af vores interne processer og metoder. Med en "C profil" har Joan en logisk og saglig tilgang til hendes arbejde. Hun er nøjagtig og kan løse komplekse udfordringer med sin logiske tilgang og stilfærdige omhu. 

Camilla Christiansen, Accountant, CoastZone

Camilla Christiansen

Accountant

23 47 24 01

Camilla er teamets bogholder og ansvarlig for økonomien. Camilla er desuden involveret og kreativ partner på vores store firmaarrangementer. Især er hun hvert år medarrangør på flere sommer- og firmaarrangementer i CoastZone Performance Center. Her står hun bl.a. for udsmykning, forplejning og bemanding. Det gælder både, hvis en kunde ønsker et særligt tema til deres firmaarrangement, eller ved eksempelvis produktlanceringer eller lignende omstændigheder, hvor der er behov for ekstra koordinering for at få alle ender til at mødes. 

Camilla har en "SC profil". Hun er pålidelig og effektiv. Camillas smil smitter hvor end hun går -hun er teamplayer med stort T -altid klar til at hjælpe. I bogholderiet holder Camilla et skarpt fokus og styrer sammen med vores System koordinator alle statistikker til kunder, samarbejdspartnere og internt. 

Bente Lundstrøm, Marketing Manager, CoastZone

Bente Lundstrøm

Marketing Manager

26 13 32 00

Team CoastZone China

Rikke Dige Honum

Team Training Manager

+86 178 2171 8314
Brian Christiansen, Partner, CoastZone

Brian Christiansen

General Manager China | Partner

61 16 98 94

I 2004 stiftede Brian CoastZone med med det formål, at flytte grænserne for hvad teambuilding var og er.

Brian fungerer i dag som bestyrelsesformand i CoastZone. En stor del af hans arbejde går desuden med netværk og rådgivning for vores store kunder. Brian har en "Di profil"; han er målbevidst og proaktiv, vedholdende og ambitiøs. Hans hurtige tankegang og kreative sans gør ham i stand til at udtænke komplicerede og unikke forløb, hvilket flere af vores kunder hvert år nyder godt af. Fx udlandsture, teambuilding over flere dage eller sejllads med vores sejlskib Frem

”Gennem min karriere har jeg fået en bred indsigt i erhvervslivets glæder og udfordringer. Mit fokus har været på forretningsudvikling, optimering og effektivisering. Jeg elsker at udvikle nye koncepter, gå nye veje og afprøve nye metoder. Som en udpræget optimist tror jeg på det bedste i mine omgivelser og medmennesker” fortæller Brian.

Brian har en baggrund fra Forsvaret og solid erfaring fra erhvervslivet gennem chefstillinger i bl.a. Thinggaard, Dansk Supermarked og Mærsk. Som tidligere koncerndirektør i en hotelgruppe, direktør fra Øer Maritime Feriecenter og som ansvarlig kursusleder for B.S. Christiansen, har Brian opbygget en god indsigt i, hvordan rammerne – både de luksuriøse og de primitive – omkring deltagerne i et teambuildingforløb gør en stor forskel for den oplevelse og læring, de tager med hjem.

”CoastZone gør en kæmpe forskel indenfor medarbejderudvikling. Gennem vores arrangementer og udviklingsforløb skaber vi en værdi, som medarbejderne kan gå direkte ud og bruge i hverdagen. Når medarbejderne begynder at fokusere på det, de hver især er bedst til og lærer at værdsætte hinandens forskelligheder som en styrke, kan vi løfte et team markant og opnå utrolige resultater sammen med virksomhederne. Når man som team har oplevet ’High Performance Team magien’ er det træning, der skal til for at fortsætte det høje niveau. CoastZone står klar med en lang række værktøjer til at rådgive, udvikle og træne danske og udenlandske virksomheder i de daglige udfordringer, som opstår omkring et dynamisk team.” fortæller Brian.

Let us help you

Please contact us on Tel. +45 70 77 00 77 or info@coastzone.dk or fill out the contact form

Contact form