The Team behind Your Experience

Meet Team CoastZone

We are a team of passionate and solution-oriented practitioners with a wealth of experience and hands-on tools. Based on a strong appreciation for good teamwork as well as an extraordinary gift for leaving a lasting impact, we go out of our way to fulfil the potential of both individuals and teams.

Simon Rønlev, CEO, CoastZone

Simon Rønlev

Business Development Manager

28 24 55 26
Henrik Møller, HR Manager & Partner, CoastZone

Henrik Møller

HR | Partner

23 24 31 37
Brian Christiansen, Partner, CoastZone

Brian Christiansen

General Manager China | Founding Partner

61 16 98 94
Pernille Bøgehave, Project Coordinator, CoastZone

Pernille Bøgehave

Customer Service & Office Coordinator

28 55 57 36
Martin Lotzkat, Account Manager, CoastZone

Martin Lotzkat

Account Manager

41 61 11 11
Ove Rokkedal, Sales Manager, CoastZone

Ove Rokkedal

Commercial Manager

53 53 58 97
Daniel Kring, Account Manager, CoastZone

Daniel Kring

Account Manager

28 45 62 30
Karsten Ettrup, Team Training Manager, CoastZone

Karsten Ettrup

Team Training Manager

22 58 39 94
Joan Nielsen, Quality Manager, CoastZone

Joan Nielsen

Communication & Quality

27 51 07 52
Camilla Christiansen, Accountant, CoastZone

Camilla Christiansen

Accountant

23 47 24 01

Camilla har været en del af administrationen i CoastZone siden 2008. I dag har hun det store overblik over økonomien som ansvarlig for bogholderiet og jonglerer adskillige andre administrative opgaver fra sin plads i CoastZone Performance Center i Tørring. Desuden hopper hun gerne i den røde trøje, når der er brug for ekstra hjælp på arrangementer.

Uddannelsesmæssigt har Camilla en HH fra Handelsskolen i Randers og har været på Design Manager-uddannelsen i Kolding. Desuden har hun boet et år i Belgien, arbejdet som projektkoordinator på trykkeri i Kolding og på reklamebureau i Århus.

Som SC-profil er Camilla pålidelig og effektiv. Hun holder skarpt fokus i bogholderiet og styrer alle statistikker til kunder, samarbejdspartnere og internt. Med et smittende smil og som teamplayer med stort T ved man, at Camilla altid er klar til at hjælpe. 

Når Camilla holder fri, nyder hun tiden med mand og børn – gerne i deres sommerhus ved Rørbæksø. Når den ikke skal stå på familietid, er hun kreativ til keramik eller løber en tur.

Hvad er det bedste ved CoastZone?
”Alt er muligt! Man kan udvikle sig i den retning man gerne vil. Og det er fantastisk at opleve den glæde og gejst, kunderne kommer med.”

Bente Lundstrøm, Marketing Manager, CoastZone

Bente Lundstrøm

Marketing Manager - på barsel

26 13 32 00

Team CoastZone China

Rikke Dige Honum

Team Training Manager

+86 178 2171 8314
Brian Christiansen, Partner, CoastZone

Brian Christiansen

General Manager China | Founding Partner

61 16 98 94

I 2004 stiftede Brian CoastZone med det formål at flytte grænserne for, hvad teambuilding er. Siden har han også flyttet grænser mere geografisk med etableringen af CoastZone China. 

Med en Di-profil er Brian målbevidst og proaktiv, vedholdende og ambitiøs. Hans hurtige tankegang og kreative sans gør ham i stand til at udtænke komplicerede og unikke forløb. Det bruger han blandt andet som ansvarlig for vores CoastZone XL-arrangementer med over 300 deltagere og når han kaster sig ud i CoastZone Unlimited-arrangementer, hvor selv det umulige er muligt. Med en ’If we can think it, we can do it’-tilgang, er der ingen grænser hos Brian. 

Brian har en baggrund fra Forsvaret og solid erfaring fra erhvervslivet gennem chefstillinger i bl.a. Thinggaard, Dansk Supermarked og Mærsk. Som tidligere koncerndirektør i en hotelgruppe, direktør for Øer Maritime Feriecenter og som ansvarlig kursusleder for B.S. Christiansen, har Brian opbygget en god indsigt i, hvordan rammerne – både de luksuriøse og de primitive – omkring deltagerne i et teambuildingforløb gør en stor forskel for den oplevelse og læring, de tager med hjem.

Hvad er det bedste ved CoastZone?
”Gennem min karriere har jeg fået en bred indsigt i erhvervslivets glæder og udfordringer. Mit fokus har været på forretningsudvikling, optimering og effektivisering. Jeg elsker at udvikle nye koncepter, gå nye veje og afprøve nye metoder. Som en udpræget optimist tror jeg på det bedste i mine omgivelser og medmennesker”.

Let us help you

Please contact us on Tel. +45 70 77 00 77 or info@coastzone.dk or fill out the contact form

Contact form