The Five Behaviors of a Cohesive Team

Mål jeres samarbejde og skab værdi på bundlinjen

Kan man måle samarbejde? 

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ (De Fem Adfærdstyper i et Velfungerende Team) er en unik læringsoplevelse, som hjælper medarbejdere og ledere til at opdage hvad der er nødvendigt for at nå den ultimative fordel af teamwork. 

  • For hvad er det der gør, at vi samarbejder bedre med nogle end andre?
  • Hvad skal der til for at opnå det optimale samarbejde og hvordan måler vi samarbejdet?
  • Hvilken værdi skaber et effektivt samarbejde -for den enkelte medarbejder og for virksomheden?

"Efter forløbet står det klart, at vores team er engageret i at blive og arbejde som én enhed. Jeg kan med sandhed sige, at havde vi ikke gennemført kurset med The Five Behaviors ville vi ikke have nået vore mål. Det er et af de mest givende og udbytterige forløb jeg har været på i de seneste år." 
- Peter, Area Manager, Harris Farm Market

 

Certificeret Five Behaviors partner

Som certificeret samarbejdspartner er vi stolte af, at have det internationalt anerkendte værktøj The Five Behaviors of a Coheseive Team i porteføljen. 

Vi kombinerer bestsellerforfatter, Patrick Lencioni og hans teorier, med vores tilgang til det lærende menneske og vores mangeårige erfaring med udvikling af teams. En unik kombination, med  et gennembrydende program, som er bevist, at levere resultater. 

Jo før I kommer i gang med forløbet -Jo før kan vi begynde at måle på jeres samarbejde og frugten heraf. Med 5-trins programmet, som du kan læse mere om nedenfor, har vi desuden mulighed for, at måle jeres samarbejde op imod 4000 internationale teams og bruge best practise på jeres rejse mod det velfungerende team.  

 

De fem adfærdstyper i et team

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ hjælper teamet til at forstå og benytte de fem adfærdstyper; Tillid, Konflikt, Engagement, Ansvar og Resultater, som en del af medarbejdernes arbejdskultur og har et ganske simpelt mål:
At gøre det lettere for organisationer at opdage, hvad der er nødvendigt for at skabe et velfungerende, sammenhængende og effektivt team.

 

Programmet tager jer med på en rejse gennem de fem adfærdstyper. Baggrunden er forudfyldte personprofiler, som gør det muligt, at se på individets profil og sammenholde med de øvrige team medlemmers for herefter, at se på teamets opbygning og måde at håndtere tillid, konflikt, engagement, ansvar og resultater. En, i sandhed, spændende proces.

Vi lover håndgribelige værktøjer til dagligdagen og spændende indsigt i hinandens kompetencer, metoder og mønstre. 

 

Hvad er jeres udgangspunkt?

Vi kan arbejde med de fem adfærdstyper og jeres måde at samarbejde og blive bedre til at samarbejde på, på mange forskellige måder. Er du ny kunde hos os, kan et High Performance Team forløb danne grundlaget for et forløb med Five Behaviors. Har du tidligere været med os i de røde trøjer og her arbejdet med kommunikation eller samarbejde i teamet, så kan DiSC profilen være næste step i forløbet. DiSC er vores anbefaling i forhold til person- og adfærds profiler, men arbejder I med andre profiler end DiSC, så er det ikke noget problem. Vi er certificerede i næsten alle profilværktøjer på markedet og kan med Five Behaviours arbejde videre med alle typer. 

Vi tager udgangspunkt i lige netop jeres situation og skræddersyer forløb og værktøjer til lige netop jer. Kontakt os for en uforpligtende snak, så kan vi vejlede dig i, hvordan værktøjerne i Five Bahaviours kan bruges hos netop jer.

Kontakt mig og hør mere

Thomas Liebe

Team Training Manager & Certificeret Five Behaviours Konsulent


thomas@coastzone.dk
61 61 66 97

Henrik Møller

Team Training Manager & Certificeret Five Behaviours Konsulent


henrik@coastzone.dk
23 24 31 37

Kontakt os for en uforpligtende snak

Ring på telefon 70 77 00 77, send en mail på info@coastzone.dk, eller bliv kontaktet