LEGO Serious Play

Teamudvikling i praksis

Lego Serious Play -Et fælles sprog

Når vi skal sætte kursen sammen med et team er jeres mål vores kompas. Vores verden favner bredt og vi ved, at god rådgivning er essentiel for at navigere i den. Netop derfor er den skræddersyede løsning så vigtig for os, for her har vi mulighed for, at benytte netop det eller de værktøjer, som giver mest mening i forhold til -og kan imødekomme netop jeres udfordring og mål.

LEGO Serious Play er et af af disse værktøjer. Et dynamisk, kreativt og konstruktivt værktøj, som, sammen med vores arbejdsform og tilgang til aktiv læring, bringer det absolut bedste frem i ethvert forløb og udfordring.  

Når vi som mennesker, team og virksomhed vil skabe forandring, skal forandringen give mening for os. Motivationen og målet skal være synligt for at processen giver det ønskede udbytte. Her er LEGO Serious Play en aktiv tilgang til at formidle refleksion, skabe dialog og ejerskab. 

 

Hvornår bruges LEGO Serious Play?

Vi rådgiver og vejleder alle vores kunder individuelt og kan guide jer i, hvorvidt LEGO Serious Play er det rette værktøj for jer og jeres mål. LEGO Serious Play er især god fordi alle sanser bringes i spil, hvilket øger modtageligheden overfor nye tanker og indtryk. Alle kan deltage uanset fagområde, uddannelse og kultur. Essensen er, at skabe et fælles sprog på tværs i teamet eller virksomheden. Det kunne f.eks. være:

  • Strategiudvikling
  • Teamudvikling
  • Samarbejdsprocesser
  • DNA arbejde
  • Kunderejser
  • Kommunikationsudvikling 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få sidste nyt fra vores verden, gode tilbud og VIP invitationer