LEGO Serious Play

Teamudvikling i praksis

Et fælles sprog

Når vi skal sætte kursen sammen med et team er jeres mål vores kompas. Vores teambuilding og teamudvikling verden favner bredt og vi ved, at god rådgivning er essentiel for at navigere i den. Netop derfor er den skræddersyede løsning så vigtig for os, for her har vi mulighed for, at benytte netop det eller de værktøjer, som giver mest mening i forhold til -og kan imødekomme netop jeres udfordring og mål.

LEGO® SERIOUS PLAY® er et af af disse værktøjer. Et dynamisk, kreativt og konstruktivt værktøj, som, sammen med vores arbejdsform og tilgang til aktiv læring, bringer det absolut bedste frem i ethvert forløb og udfordring. Klik og download materiale om LEGO® SERIOUS PLAY® og vores tilgang til værktøjet

Når vi som mennesker, team og virksomhed vil skabe forandring, skal forandringen give mening for os. Motivationen og målet skal være synligt for at processen giver det ønskede udbytte. Her er LEGO® SERIOUS PLAY® en aktiv tilgang til at formidle refleksion, skabe dialog og ejerskab. 

 

Hvornår bruges LEGO® SERIOUS PLAY®?

LEGO® SERIOUS PLAY® er et godt værktøj til at arbejde med strategiske og taktiske udfordringer og muligheder, fordi alle sanser bringes i spil, hvilket øger modtageligheden overfor nye tanker og indtryk. Alle kan deltage uanset fagområde, uddannelse og kultur, hvilket også er en af de helt store fordele og hvorfor vi anbefaler værktøjet. Essensen er, at skabe et fælles sprog på tværs i teamet eller virksomheden. Det kunne f.eks. være:

  • Strategiudvikling
  • Teamudvikling
  • Samarbejdsprocesser
  • DNA arbejde
  • Kunderejser
  • Kommunikationsudvikling 
  • Værdier og adfærd

Kontakt os på 70 77 00 77

Lad os sammen finde ind til kernen af jeres udfordring og muligheder -Måske er LEGO Serious Play lige det der skal til at belyse emnet?

Tilmeld nyhedsbrev

Få sidste nyt fra vores verden, gode tilbud og VIP invitationer