Leadership Academy

Lederudvikling i praksis

Leadership Academy 

Lederskab og lederudvikling handler om at tage personligt ansvar. Ansvar for at sætte mål og ansvar for at skabe resultater – for sit team og for sig selv. Endvidere handler det som leder om at skabe den positive energi som kan skabe netop lederudvikling.

Resultatet er ledere med en positiv, stærk og motiverende energi, der kan anvendes direkte i deres funktion og lederrolle. Lederne får forståelse for de mentale og psykologiske aspekter, der styrer motivation og arbejdsglæde hos medarbejderne, og de kan med værktøjerne øge effektiviteten og potentialet. Forløbet giver indsigt i værdisæt, udbytte og værktøjer til kommunikation og personlig udvikling.

Forløb med Work of leaders

Det er en stor fornøjelse for os at præsentere dig for vores nyeste ledelsesudviklingsværktøj Everything DiSC Work of leaders®. Nu kan du få et værdifuldt og validt indblik i, hvordan du leder i specifikke situationer og i forhold til best practise. En solid best practise som er defineret ud fra fire års analyse af lederskabsundersøgelser fra et tværsnit 300 eksperter på området og mere end 150 organisationer.

Hvor Everything Disc Workplace ® handler om dine relationer 1:1 – altså din profil overfor en specifik kollegas, arbejder du i ’Work of leaders’ med din profil i forhold hele den gruppe, du leder. Dermed får du værdifuld indsigt i, hvordan du med fordel kan udvikle dig som leder.

På baggrund af din Everything DiSC Work of leaders ® profil giver vi dig en lang række konkrete forslag til, hvordan du med den profil, du har, kan arbejde på at forbedre dine lederegenskaber indenfor tre discipliner: ”Vision, Alignment og Gennemførelse”.

Om os

CoastZones veluddannede lederudviklere fører dig trygt gennem forløbet og har mange års erfaring samt en professionel og personlig tilgang til aktiviteter og deltagere. Både teori og praksis er gennemprøvede værktøjer og du kan læse mere om os her...

Udbytte

Når du lærer at tænke positivt, anerkendende og med øje for udbytte, skaber du motivation, handling og resultater. Udbyttet af dette forløb er et hudløst og ærligt opgør med dine forestillinger og perspektiver, din frygt, dine forhindringer og din forståelse for andre. Det skaber motivation, kreativitet og vækst. Resultaterne derfra skaber du selv! Velkommen på The CoastZone Leadership Academy!

Brian Christiansen

Partner | General Manager


brian@coastzone.dk
31 71 98 94

Tilmeld nyhedsbrev

Få sidste nyt fra vores verden, gode tilbud og VIP invitationer