Goal Mapping

Nå dine mål!

Goal Mapping – Viser vejen til målet

Når vi personligt og professionelt skal navigere i en verden fuld af forandringer, er det altafgørende, at vi kan se målet for os. Ønsker I som virksomhed at nå et fælles mål, men oplever af og til, at I som team løber i hver sin retning?

Fælles mindset

I et intenst forløb med Goal Mapping arbejder vi med teknikker til at skabe balance mellem, hvad I tænker, og hvordan I handler. Ved at træne jeres underbevidsthed og ved at danne fælles fremtidsbilleder skaber vi et mindset i jeres team, som ikke alene viser vejen mod målet, men også guider jer til, hvordan I kommer derhen.

En gave for livet

Gennem Goal Mapping tilbyder du hver enkelt medarbejder en uvurderlig indsigt, som kan forøge arbejdseffektiviteten og på samme tid inspirere til en forbedret livsstil i privatlivet.
For kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan opnå, når vi lærer at sætte mål, og derefter forstår at styre direkte mod dem.

Klar til at optimere jeres potentiale?

Det er en stor fornøjelse for CoastZone at kunne tilbyde jer et internationalt anerkendt målsætningsværktøj, som nemt kan implementeres i jeres teamudvikling.
Gennem dette unikke forløb bliver I markant bedre til at styre mod et fælles mål gennem:

  • Dyb indsigt
  • Større arbejdsglæde
  • Nye veje til kreativitet
  • Forståelse for værdien af positive tanker

Med Goal Mapping styrker I jeres professionelle fællesskab og gør medarbejderne i stand til at handle og tænke mere målrettet, så I sammen kan skabe resultater.

Henrik Møller

Team Training Manager | HR | Partner


henrik@coastzone.dk
23 24 31 37

Tilmeld nyhedsbrev

Få sidste nyt fra vores verden, gode tilbud og VIP invitationer