Teamudvikling med CoastZone

Læring der huskes

Teamudvikling og effektiv læring

I CoastZone brænder vi for at vise jer hvordan forskelligheder gør stærk. Til dette formål har vi skabt teamudvikling, som fører til faktiske resultater i jeres hverdag. Udbyttet af et teamudviklingsforløb er stort, fordi både set-up og øvelser er skræddersyet præcist til jer og dermed bliver håndgribeligt og mærkbart.

 

 ”Når noget overstiger ens i forvejen høje forventninger, ved man, at noget har været en succes. Sådan var det med CoastZones facilitering af vores medarbejderseminar, hvor instruktørerne formåede at omsætte vores egen strategi og fokusområder til nogle vedkommende aktiviteter for alle.

Instruktørerne havde sat sig godt ind i vores mål, ønsker og temaer for seminaret, og samtidig blev aktiviteterne afviklet professionelt og med overblik. Det betød, at alle medarbejdere tog noget konkret med hjem fra seminaret, som de kunne bruge aktivt i deres hverdag, ligesom vi i ledelsen fik input til vores videre eksekvering af strategien”. -Thomas Skytte Petersen, Nordea

 

Vi fokuserer på at gøre det komplekse enkelt og operationelt og ønsker, i tæt dialog med jer, at skræddersy forløbet ud fra netop jeres forudsætninger og situation, og hen mod en konkret målsætning. Vi tror på, at alle i teamet kan bidrage positivt i den proces eller udfordring, I står overfor, og vi hjælper jer med at opdage og få udbytte af hinandens ressourcer.

 

 

Vejen til et High Performance Team

Vi tager altid udgangspunkt i High Performance Team teorien og garanterer, at I efter et teamudviklingsforløb med os, har fået værdifuld indsigt og udbytterige værktøjer til, at fortsætte jeres hverdag som en effektiv og dynamisk gruppe af individer, der yder maksimalt og konstant udvikler sig.

 

CoastZone giver jer indsigt i den commitment, forståelse og respekt, der kræves af alle i en gruppe for at blive et High Performance Team. Dette træner vi via praktiske øvelser og håndgribelig viden, som kan implementeres i jeres daglige rutiner. 

Der sker noget magisk i et team, når alle tager ansvar. Ved at lære at bruge nye ressourcer eller lade flere løfte opgaverne, kan I spare  tid på vejen mod målet – uanset om I har arbejdet sammen i 10 år eller i 10 dage. 

 

”Tak for en top professionel teamweekend, hvor CoastZone satte fokus på vores ressourcer og fik alle til at yde max”. -Siemens

 

Forskelligheder og personprofiler

Måske har I allerede fået udarbejdet person- eller adfærdsprofiler, som vi kan arbejde videre med? Måske kunne I tænke jer, at få udarbejdet nye profiler? Vi har rigtig god erfaring med, at benytte personprofiler som udgangspunktet for teamudviklingsforløb i mindre grupper. Det kunne være en afdeling eller et team på 5-10 medarbejdere, hvor I ønsker at optimere jeres arbejdsrutiner, lære hinandens adfærd og arbejdsrutiner bedre at kende og skabe præcis den indsigt I har brug for i netop jeres team. Læs mere om DiSC som profilværktøj og baggrund for et teamudviklingsforløb. 

 

Personprofiler er ikke afgørende for et teamudviklingsforløb. Baggrunden kan være mangeartet. Måske går I med følgende overvejelser: 

  • I ønsker sparring på, hvordan I kommunikerer jeres strategi ud i organisationen
  • I har ansat nye medarbejdere som skal integreres på en fornuftig måde
  • I ser kommunikative udfordringer på tværs af teamet 
  • Der er behov for at se strategien på en anden måde
  • I ønsker at lade medarbejderne interagere med virksomhedens værdier og mål
  • Ledelsesgruppen skal afholde ledelsesseminar -hvordan gør vi det bedst muligt? 
  • I mangler inspiration til jeres næste seminar
  • I ønsker at opdage teamets fulde potentiale

 

"Vi havde et super godt seminar med gode, lærerige og inspirerende dage. I er professionelle og i øjenhøjde. Vi håber, at vi får lejlighed til, at samarbejde med jer igen en anden gang og vil varmt anbefale jer til andre". - Nina Jensen, Selandia

 

Vi glæder os til at inspirere jer til nye veje og muligheder i teamet og ikke mindst give jer en fornyet indsigt med værktøjer til brug i jeres daglige samarbejde. 

 

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på telefon 70 77 00 77, send os en mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet