Teambuilding Fyn

CoastZone – Book teambuilding på Fyn

Hos CoastZone har vi et bredt udbud af teambuilding-events, som du kan booke til dit firma. Uanset om jeres arrangement varer to timer eller tre dage, vil teambuilding med CoastZone med garanti skabe et tættere sammenhold og styrke relationerne i jeres team, hvilket vil kunne mærkes på overskuddet og arbejdsglæden i dagligdagen. Vi er Danmarks største og kåret årets bedste teambuilingleverandør. Vi tilbyder kurser og arrangementer i hele landet, så hvis du søger et teambuilding-event i dit nærområde, er der altid mulighed for at få hjælp fra os til at arrangere det. Her på siden kan du se vores udbud og finde inspiration til teambuilding på Fyn. Lad os stå for alt planlægningen. Du skal blot møde op på dagen sammen med dine medarbejdere og glæde dig til nogle begivenhedsrige timer, hvor du vil komme endnu tættere på de mennesker, som du omgiver dig med i din hverdag.

 

Find inspiration og ideer til teambuilding

Her på siden kan du hente inspiration til dit næste teambuilding-arrangement og se et udbud af forskellige teambuilding-events inden for forskellige genrer. Vi har 12 års erfaring indenfor branchen og ved, hvad der skal til for at skabe et godt teambuilding-event, hvad enten du arbejder i en stor eller mindre virksomhed.  

 

Vores udbud af arrangementer indbefatter blandt andet Brain Game, som er et intenst indendørs set-up, hvor alle intelligenser inddrages. Det betyder, at alle, uanset styrker og svagheder, kan deltage og bidrage. Foretrækker I fart og adrenalin med alsidige fysiske oplevelser, hvor I lærer hinanden at kende, så vil et Adventure Race uden tvivl ramme plet og passe rigtig godt til jer. Uanset valget af teambuilding-kursus, garanterer vi styrkede relationer, brugbare værktøjer og unikke oplevelser, som kan mærkes når I igen er tilbage i vante rammer og klar til at genoptage arbejdet med ny energi og viden.

 

Hos CoastZone ønsker vi at tilgodese den enkelte, og derfor skræddersyr vi også gerne individuelt sammensatte aktiviteter og teambuilding øvelser til et forløb, der passer til netop jeres behov og ønsker. Leder I efter et teambuilding-forløb på Fyn, så kig dig omkring her på siden og find inspiration. Kontakt os for at høre mere til et specifikt teambuilding-event eller hør vores forslag til lige netop jeres tanker og ønsker. Vi tilbyder teambuilding både indendørs og udendørs, eller i en kombination heraf, så du kan tage dit team under armen og gennemføre teambuilding året rundt – uanset vejrforhold og temperament. Fyn har mange skønne naturområder og omringet af vand, er øen perfekt til en aktiv dag for hele teamet. Frisk luft og anderledes omgivelser skaber en positiv indvirkning på vores evne til at lære nyt.

 

Vi afvikler teambuilding arrangementet hvor end I ønsker at være. Det kan være på jeres adresse i vante rammer, på et hotel eller et konferencecenter i forbindelse med et møde, eller i en spejderhytte til jeres teamdag eller firmatur.

 

 

Ny energi til teamet med CoastZone

Det er en god idé løbende at deltage i teambuilding sammen med sine medarbejdere. Selvom hverdagen kører på skinner, er det altid muligt at gøre kommunikation og samarbejde endnu skarpere. CoastZone er din vej til ny energi og styrket sammenhold på arbejdspladsen. CoastZone er baseret på en sund og seriøs tilgang til mennesker. Vi ønsker at udfordre jer gennem en god blanding af mentale og fysiske udfordringer. Vi brænder for at hjælpe jer til udvikling, både individuelt og sammen, og derved skabe ny positiv energi på arbejdspladsen – til glæde for alle medarbejdere og i sidste ende; virksomhedens ROI og bundlinje. Hvis du har spørgsmål til et eller flere af vores arrangementer, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis du har specielle ønsker til teambuilding på Fyn, så kan du også skrive dine kontaktoplysninger under feltet ’bliv kontaktet’, og så vil vi kontakte dig snarest muligt og aftale nærmere ud fra de ønsker og krav, du måtte have til dit næste teambuilding-arrangement. Bestil dit kursus hos CoastZone allerede i dag og mærk, hvordan dine medarbejdere får fornyet energi, udvikler stærkere relationer til hinanden og bliver rystet bedre sammen gennem udviklende øvelser.