Spot On

Tune ind og stil skarpt med dialog og konkurrence

Oplev omgivelserne og stil skarpt

Spot On - i hverdagen, til møder, konferencer, ved skrivebordet, på messer... Uanset din funktion og dine arbejdsopgaver, kender du sikkert til følelsen af gerne, at ville stille skarpt, kunne fokusere og nå mere på den halve tid. Men hvordan gør man lige det? Og hvordan kombineres frisk luft, god energi med fagligt indhold og fælles oplevelser.

Vores svar må være: Spot On!

Spot On er bevægelse i byrummet og naturen, sightseeing og frisk luft til mødedagen. Gerne kombineret med fagligt indhold, dialog og nærvær om et fælles emne.

 

Spot On er teambuilding til mødedagen eller konferencen


Ønsker I frisk luft, ny energi til mødedagen, fælles oplevelser, dialog omkring et specifikt emne, sightseeing på en anderledes måde? Så er Spot On præcis hvad I skal bruge!

Udstyret med tablets bevæger I jer rundt i byrummet eller naturen, hvor der venter flere oplevelser, når orientering kombineres med alsidig opgaveløsning. I arbejder sammen i mindre teams og navigerer rundt på en defineret, men ukendt rute. Målet er checkpunkter rundt i omgivelserne, men inden I når disse toner information og opgaver automatisk op på jeres tablet. Opgaver af logisk og kreativ karakter. Det kunne være spørgsmål og opgaver, som lader jer få et dybere kendskab til byen i befinder jer i, det kunne være almene spørgsmål og det kunne være skræddersyede spørgsmål omhandlende lige netop det I mødes for. Undervejs er det også muligt at indsætte pit-stops med smagsprøver eller samarbejdsøvelser på udvalgte destinationer.

 

Som sightseeing og ny energi til mødedagen:

Uanset om jeres møde foregår i Aarhus, Ringsted eller København, får I her muligheden for at se byen på en anderledes måde, hvor I samtidig lærer hinanden bedre at kende. Gå på opdagelse i byrummet, oplev kulturen og historiske monumenter og spots.


Til at skabe opmærksomhed omkring et specifikt emne:

Spot On er en god mulighed for, at tune ind og stille skarpt på dét, der giver værdi for jer. Hvad har I brug for at skabe opmærksomhed omkring? Hvor vil det give mening at bringe alle meninger i spil? Hvilken historie er vigtig at fortælle? I tæt samarbejde med jer skaber vi en ramme, der naturligt leder jer til refleksion, dialog og handling i en levende og energifyldt ramme.


Vil I også have et energisk break i jeres mødedag -med eller uden et fagligt præg?

Vi har gjort det nemt for dig: Download materiale, som du kan tage med videre eller kontakt os på telefon eller mail, så sammensætter vi et specifikt tilbud ud fra jeres ønsker: 70 77 00 77, info@coastzone.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Få sidste nyt fra vores verden, gode tilbud og VIP invitationer